Indira Levak
 Biljana Blivajs / Hanza Media
Tko će na Eurosong?

Poznat redoslijed izvođača, ali i sva voditeljska imena na Dori 2020.: Indiru i Coloniju dijelit će samo jedan izvođač

Poznat je redoslijed izvođača za Doru 2020., nastupe šesnaestero izvođača otvorit će Elis Lovrić, a zatvoriti Damir Kedžo.

Ususret ovogodišnjem izboru hrvatskog predstavnika i pjesme za Pjesmu Eurovizije 2020., koji će se održati 29. veljače u Dvorani Marino Cvetković u Opatiji, HRT je prije dva tjedna otkrio voditeljsku četvorku Dore 2020., a sada je na red stigao i redoslijed izvođača.

Doru će voditi Doris Pinčić Rogoznica, Zlata Muck Sušec, Mirko Fodor i Duško Ćurlić, a u večeri ćemo vidjeti 16 izvođača.

Doru otvara Istrijanka Elis Lovrić, a zatvara je Damir Kedžo. Na Dori će nastupiti i Bojan Jambrošić, Alen Vitasović, Zdenka Kovačiček, Indira, Colonia, Mia Negovetić...

Portalu Eurosong.hr Indira je otkrila tajnog producenta svoje pjesme, u intervjuu za portal rekla je kako može potvrditi da je uz autora glazbe Branimira Mihaljevića i nje, timu pjesme kao koautor pridružen Doron Medalie.

"Sretna sam što je upravo on naše pojačanje i ponosna što vjeruje u naš tim. Za Doru pripremamo dinamičan plesni nastup, zaraznu energiju pjesme koje ćemo moji plesači i ja pokazati u Opatiji! Obećavam da ćemo razvaliti pozornicu! Vjerujem da je brza i pozitivna pjesma odličan izbor za uspjeh na Eurosongu. Mi smo spremni!", izjavila je Indira Levak. Za nastup je zadužen Igor Barberić, a uz nju će plesati i Helena Janjušević te Valentina Walme.

Elis Lovrić, koja će otvoriti Doru 2020, otkrila je da je jako sretna što se nalazi među 16 odabranih te je dodala da ju je pri prijavi vodio čisti osjećaj.

"Kad su moji suradnici lani čuli početak pjesme, pitali su me što je to i zašto nisam nju prijavila. Odgovorila sam: 'Pa dobro, prijavit ću sljedeće godine'. I eto, prijavila sam. Kalkulacija je jednostavna - radim to što sam uvijek željela i za što sam se cijeli život borila i radim to bez obzira na sve", rekla je Lovrić i dodala da u svojoj pjesmi pjeva o razbijanju okova konformizma. "Jer kad izađeš iz okova, možda isprebijan, ali ipak živ, postaješ pobjednik baš onda kad svi misle da si gubitnik", predstavila je svoju pjesmu Elis.

Popis izvođača i redoslijed izvođenja pjesma slijedi:

1. Elis Lovrić - Jušto

2. Bojan Jambrošić - Više od riječi

3. Edi Abazi - Coming Home

4. Zdenka Kovačiček - Love, Love, Love

5. Alen Vitasović & Božidarka Matija Čerina - Da se ne zatare

6. Đana - One

7. Aklea Neon - Zovi ju mama

8. Nikola Marjanović - Let's Forgive

9. Lorenzo feat. Dino Purić & Reper iz sobe - Vrati se iz Irske

10. Marin Jurić Čivro - Naivno

11. Lorena Bučan - Drowning

12. Indira - You Will Never Break My Heart

13. Jure Brkljača - Hajde nazovi me

14. Colonia - Zidina

15. Mia Negovetić - When It Comes To You

16. Damir Kedžo - Divlji vjetre

Linker
19. travanj 2024 16:34