Profimedia, Backgrid USA
potpuno iskreno

Poznata glumica ispričala je najbizarniji detalj sa svojeg vjenčanja

U gostima kod kolege Daxa Sheparda u njegovom showu 'Armchair Experts Podcast' ispričala je priču koji mnogi smatraju bizarnom

Otac slavne glumice Gwyneth Paltrow, Bruce, preminuo je na obiteljskom putovanju Italijom 2003. na kojemu je ona slavila svoj 30. rođendan. Od tada je bila neopisivo tužna na dan svog rođendana. Njezin otac preminuo u 58. godini života, a Gwyneth je osmislila način kako bi ublažila taj životni udarac pa se odlučila vjenčati za producenta Brada Falchuka baš u to vrijeme.

'Godinama sam bila jako tužna oko svog rođendana. Htjela sam nešto promijeniti u vezi s tim. Moj rođendan je 27. studenog, a vjenčanje sam odlučila organizirala 29. studenog. Vjenčala sam se u blizini drveta gdje je zakopana urna mojeg oca i na neki način je i on prisustvovao vjenčanju', rekla je Gwyneth u showu, naglašavajući da je to učinila zato da te dane prestane povezivati s najvećim životnim gubitkom. Paltrow je uplovila u bračne vode u njezinom domu u Hamptonsu, a najveću ulogu u samoj ceremoniji vodili su njihova djeca.

Paltrow iz braka s Chrisom Martinom ima kći Apple (14) i sina Mosesa (12), a on također ima kći i sina iz prošlog braka.

Los Angeles, CA  - Guests arrive to Gwyneth Paltrow and Brad Falchuk's black tie wedding party, that is rumored to be their actual wedding.

Pictured: Gwyneth Paltrow



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 368561976, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
19. travanj 2024 03:34