Profimedia, Backgrid USA
Spasio ju suprug

Poznata glumica morala je na tri operacije, liječnici su samo klimali glavom: 'Čekala je daleko predugo'

Glumica Denise Richards, koju pamtimo iz filma 'James Bond: Svijet nije dovoljan', skoro si je ozbiljno ugrozila život jer zbog silnih obveza nije slušala svoje tijelo. Kada je završila na operacijskom stolu, liječnici su joj rekli da je došla u zadnji trenutak.

Zvijezda reality showa "The Real Housewives of Beverly Hills" Denise Richards (48) mogla si je ozbiljno ugroziti zdravlje zbog svoje nesmotrenosti. Naime, Richards je otkrila da je prije nekoliko tjedana završila na hitnoj operaciji čak četiri kile, dvije femoralne i dvije preponske. Femoralna kila je protruzija sadržaja trbušne šupljine kroz femoralni kanal, a manifestira se kao izbočina na unutrašnjem dijelu bedra, dok se preponska javlja kada meko tkivo, dio membrane ili dio crijeva, prolaze kroz otvor u trbušnom zidu u preponski.

Denise Richards Instagram

Denise Richards Instagram

Kako je riječ o zaista ozbiljnom stanju, posljedice mogu biti fatalne, a Richards je imala sreće jer je u zadnji čas otišla liječniku. U objavi na društvenim mrežama, Richards je zahvalila svome suprugu što je promptno reagirao i ukazao joj da se mora bolje brinuti o svome tijelu.

"Hvala ti mužiću što se tako dobro brineš za mene. Ovo je bila lekcija koju nikada neću zaboraviti jer me natjerala da više osluškujem svoje tijelo. Kada ste majka, supruga i imate karijeru, često je lakše jednostavno biti snažna i pregrmjeti sve što vas boli, misleći da će simptomi nestati sami od sebe. No, nisu i postalo mi je sve gore,a suprugu nisam ni rekla da se osjećam loše. Zahvalna sam svom liječničkom timu koji me spasio. Trebamo uvijek slušati svoje tijelo i brinuti se o sebi", napisala je Richards na Instagramu.

*EXCLUSIVE* Malibu, CA  - Denise Richards and her handsome boyfriend Aaron Phypers enjoy a day out with her kids Lola Rose Sheen and Eloise Joni Richards. The group group look casual as they head to lunch together.

Pictured: Denise Richards, Aaron Phypers, Lola Rose Sheen, Eloise Joni Richards

BACKGRID USA 20 AUGUST 2018, Image: 383341449, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: RC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
RC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica je također podijelila originalnu poruku koju je njezin suprug, glumac Aaron Phypers (47), namijenio njoj. "Predivnoj ženi i mojoj srodnoj duši...uvijek me fascinira sve što radiš. Ovo je fotografija snimljena uoči hitne operacije ne jedne, nego četiri kile. Čekao sam šest sati uz tebe. Volim te, svakim danom si sve jača!", napisao je Phypers.

Prije njega, s kojim se vjenčala 2018., Richards je od 2002. do 2006. bila u braku s glumcem Charliejem Sheenom, s kojim ima dvije kćeri - petnaestogodišnju Sam i četrnaestogodišnju Lolu Rose. Richards još ima jednu kćer, Eloise Joni, koju je posvojila 2001. godine.

Linker
17. travanj 2024 11:45