Profimedia, TEMP Rex Features
radi i što treba i što ne treba

Poznata mama je očajna: 'Tati i baki jede sve, a meni ništa'

'Srce mi se slama', riječi su kojima je Chrissy Teigen, model i autorica kuharica, supruga glazbenika Johna Legenda, sažela svu frustraciju koja u njoj raste jer njezina kći odbija jesti sve što ona skuha.

Dvogodišnja Luna Legend mamu Chrissy Teigen svakodnevno izbacuje iz takta. 'Jedi ono što ti se servira ili idi u krevet gladan', bio je nekad moj moto... Ali, i službeno, postala sam podanica svoje kćeri, boreći se skuhati još jedan ručak i pokraj skuhanih špageta i ribljih štapića. U što sam se to pretvorila?!', kao da je uzviknula Teigen, koja s Johnom Legendom osim Lune odgaja i sedmomjesečnog sinčića Milesa Theodora, pišući na svom Twitter profilu.

'Moja Luna baki sve pojede. Meni neće. Ja joj napravim pire od graška. Ona radije jede bakin zapečeni krumpir. Jede ona konkretnu hranu, ali neće moju hranu. Srce mi se slama, shvaćam to već osobno. Ako je John hrani, ona viče 'Dada! Dada! i sve pojede. Mame, nema nam tu pobjede, one jednostavno vole svoje tatice', dodala je Teigen.

'Smišljam dječji menu jedan za drugim, serviram joj sve to lijepo na Peppa Pig tanjure, iz dana u dan. Mame, pomozite s idejama', poziv je upomoć slavne mame.

John Legend and Chrissy Teigen got out to Barney's in Beverly Hills, for a bit of shopping with daughter Luna, on Thursday, March 9, 2017  X17online.com
Juliano/X17online.com

Inače, John Legend ovih se dana nosi s laskavom kandidaturom za domaćina ovogodišnjeg Oscara. U konkurenciji je i glumac Eddie Murphy.

Linker
19. travanj 2024 20:38