Profimedia, Backgrid UK
Donijela drastičnu odluku

Poznata pjevačica krenula protiv tradicije: 'Želim još djece, ali za to mi ne treba muškarac'

Nakon prekida s pjevačem Liamom Payneom s kojim ima dvogodišnjeg sina Beara, pjevačica Cheryl Tweedy rekla je kako bi u budućnosti rado imala još djece, ali da joj za to ne treba partner.

Nakon prekida s pjevačem Liamom Payneom s kojim ima dvogodišnjeg sina Beara, pjevačica Cheryl Tweedy rekla je kako bi u budućnosti rado imala još djece, ali da joj za to ne treba partner.

Pjevačica Cheryl Tweedy (35), nekada poznata kao Cheryl Cole, priznala je da joj za proširivanje potomstva ne treba muškarac. Naime, okrenula bi se potpomognutoj oplodnji i potražila odgovarajućeg oca svog djeteta u banci sperme jer smatra da se žene ne moraju oslanjati na svoje partnere ako žele djecu.

"Ne morate nužno biti u vezi da biste imali potomka. Moja prijateljica ima dvoje djece zahvaljujući darivateljima sperme. Ne treba sve biti konvencionalno", otkrila je pjevačica te priznala kako je prva četiri mjeseca svog sina odgajala potpuno sama jer je njezin bivši partner, pjevač Liam Payne (25) putovao.

BGUK_1150824 - London, UNITED KINGDOM  - Cheryl and Liam Payne attend the 2018 Brit Awards. Cheryl held a single white rose as a sign of affection from Liam despite reports of the couple's relationship on the rocks.

Pictured: Cheryl and Liam Payne

BACKGRID UK 22 FEBRUARY 2018, Image: 364011246, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

"Liam je uvijek radio u tom razdoblju. Ako bih trebala pomoć, nazvala bih svoju mamu ili njegove roditelje", izjavila je, ali svejedno misli kako je Liam uvijek bio dobar otac.

Međutim, još jedno dijete nije joj trenutno prioritet u životu. "Bear je sada moja najveća životna ljubav i ne treba mi nitko više", zaključila je.

Liam i Cheryl bili su u vezi od 2016. do 2018., a pjevač je nedavno prekinuo četveromjesečnu vezu sa supermodelom Naomi Campbell. Inače, Cheryl je prije Liama imala dva braka - od 2006. do 2010. bila je udana za nogometaša Ashleya Colea, a od 2014. do 2016. za poduzetnika Jean-Bernarda Fernandeza Versinija.

Linker
26. travanj 2024 14:30