Profimedia, INSTAR Images
POTPUNO ISKRENO

Poznata pjevačica nakon teške operacije: 'Bilo je pitanje života ili smrti'

Nitko nije znao kroz što je slavna pjevačica prolazila, a život joj je na kraju spasila - prijateljica

Američka pjevačica Selena Gomez prvi put je javno progovorila o teškoj operaciji u kojoj je najveća heroina njezina prijateljica Francia Raisa koja joj je spasila život.

- Moji bubrezi su bili u potpunosti gotovi. Mislim da sam došla do trenutka u kojem je bilo pitanje života ili smrti – otkrila je 25-godišnjakinja u showu Today u intervjuu koji će se prikazati u ponedjeljak, 30. listopada.

Selena Gomez je u rujnu otkrila da je bila na transplantaciji bubrega i da joj je jedan svoj donirala njezina prijateljica Francia (29). Naime, 25-godišnja pjevačica boluje od lupusa zbog čega su joj organi prestali funkcionirati, a vijesti da se morala podvrgnuti operaciji objavila je fotografijom iz bolničkog kreveta na kojoj svoju „spasiteljicu“ drži za ruku.

- Ne postoje riječi kojima mogu zahvaliti svojoj prijateljici. Dala mi je nevjerojatan dar i napravila veliku žrtvu donirajući mi bubreg. Neizmjerno je volim – izjavila je slavna pjevačica u prvom velikom intervjuu u kojem je potpuno iskreno progovorila o operaciji. Bivša Disneyjeva zvijezda otkrila je da boluje od lupusa prije dvije godine zbog čega je stavljala i svoju pjevačku karijeru na čekanje, a svoju popularnost koristi kako bi ljude čim više informirala o čemu se točno radi.

Linker
15. travanj 2024 21:10