Super mama

Poznata voditeljica otkrila kako je sin ‘trenira‘: Na odmoru s tri dječaka uvijek je veselo

Trećeg sina Alavanja je rodila sredinom travnja ove godine, malena beba s obitelji na prvom je ljetovanju, a njegova mama često izvještava kako im ide.

Anja Alavanja uživa u ljetu i prvim mjesecima s trećim sinom Danom, TV voditeljica s obitelji odmara kraj mora dok istovremeno na društvenim mrežama dijeli anegdote i uveseljava pratitelje. Tako Anja već neko vrijeme govori da njezin tromjesečni Dan najviše voli biti u rukama - a čijim nego majčinim. Naime, bebica je jedna od onih koja ne voli sjediti u kolicima - ako je budan.

"Mladi gospon 'ne pada mi na pamet voziti se u kolicima, a ako me spustite kad zaspem, vrištat ću kao da me netko kolje (kako se to ljupko kaže na ovim prostorima)' i njegova, uskoro, biceps, triceps, mama", napisala je voditeljica uz sliku na kojoj u naručju drži sina.

Brojne pratiteljice dale su joj podršku i kazale da su i same prošle isto. Velike vrućine kojima smo bili izloženi u proteklom periodu sigurno nisu pomogli da se malena djeca i bebe umire, bilo po danu ili po noći.

Čitajte i: Anja Alavanja odvojila se nakratko od sina i priznala: Llijepo je ponovno se družiti‘

"Napričali se mi...Netko me nedavno pitao, da imam priliku postaviti jedno pitanje svojoj bebi, što bi je pitala. Pa naravno - kako ti mogu pomoći da prespavaš noć?', našalila se voditeljica uz predivnu fotografiju na kojoj se vidi kako ona tepa svojoj bebi.

Uvijek veselo

Duhovita voditeljica na društvenim mrežama stalno se šali s crticama iz obiteljskog života koji bi se mogao nazvati obitelj s mnogo djece na ljetovanju. Anja je sina Dana dobila s ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem, s kojim je vezu započela nakon razvoda od glazbenika Željka Romca. S bivšim mužem ima sinove Ivora (5) i Jakova (9), a dječaci su s mamom na ljetovanju.

Čitajte i: Već se vratila na posao! Anja Alavanja sa svojim životnim partnerom ekskluzivno predstavlja sina Dana

Tako je Anja otkrila da njeni veliki dečki jednostavno obožavaju kupanje u bazenu, iako im je more nekoliko metara dalje. A ona i kad se dokopa mora, gazi u i oko njega s malenom bebom na rukama, što je pokazala i u smiješnom videu.

"Ljetovanje s bebom koju se ne smije spustiti u kolica u budnom stanju. Svaki dan je dan za ruke", našalila se Alavanja aludirajući na vježbanje u teretani.

Linker
19. travanj 2024 06:46