O svojim životnim iskustvima govorile su glumica Nina Violić, književnica i Glorijina kolumnistica Milana Vlaović Kovaček, odvjetnica Ljubica Matijević Vrsaljko, te Barbara Kolar kao moderatorica.
 Maja Jurović
U Hemingway Baru

Poznate dame otvorile su dušu na prvoj tematskoj 'Gloria osobno' večeri

Na ekskluzivnom druženju, prvoj tematskoj večeri magazina Gloria o svojim životnim iskustvima govorile su glumica Nina Violić, književnica i Glorijina kolumnistica Milana Vlaović Kovaček, odvjetnica Ljubica Matijević Vrsaljko, te Barbara Kolar kao moderatorica.

Tema večeri "Sastati se ili rastati" u zagrebačkom Hemingway baru Lisinski izazvala je veliki interes među našim čitateljicama, ali i u javnosti, jer su poznate dame govorile iz osobnog iskustva. Glumica Nina Violić u panel raspravi je tako priznala kako se bolje sjeća razvoda, nego vjenčanja.

Gloria osobno , Kavana Lisinski , Zagreb 04.03.2020. , foto: maja Jurovic Ana petricic Gojanovic i nina violic
Maja Jurović
Ana Petričić Gojanović i Nina Violić

"O braku nikad nisam razmišljala ozbiljno, Važna mi je romantika.", zaključila je i nastavila... "Nevjerojatna je umjetnost i mudrost to zadržati, ali ne mislim da bi žena trebala to izdržati ako nije sretna. Ne bi trebao ni muškarac, ali da se razumijemo, oni nikad ne izlaze iz veze, uvijek to na kraju čine žene."

Glorijina kolumnistica Milana Vlaović Kovaček je dodala da je važno imati neki svoj prostor u ljubavnoj vezi - hobije ili prijatelje koje ne želite dijeliti s partnerom. Nešto što je samo vaše, odnosno naše. A osvrnula se i na svoj prvi brak u kojega je ušla sa samo 22 godine.

"Naš razvod došao je na neki način, mogu reći, dobro i jednom i drugom", dodala je Milana isičući kako danas sa svojim bivšim suprugom, bivšim nogometašem Goranom Vlaovićem njeguje dobar odnos. "On mi je danas nešto između prijatelja i brata." rekla je.

Ornela Vištica je recitirala pjesmu Vesne Parun "Ropstvo", a dodala je da bismo bili u vezi s nekim trebali bismo biti u dobroj vezi sa sobom citirajući Rupi Kaur.

Odvjetnica Ljubica Matijević Vrsaljko istaknula je da pristojni razvod postoje.

"Kad se dogovore o novcima onda nađu rješenje o svemu drugome. Nekad se bivši partneri stvarno ponašaju kao djeca. Često se ljudi jako ružno rastaju. Mnogi se ne znaju ni sastati, a ni rastati.

Vedran Peteh
Psihologinja Maja Vučić svoju nam je priču poslala putem Hrvatske pošte. Jedva je čekamo pročitati!

Dio ove lijepe priče poželjeli su biti i naši vjerni partneri - dm, Dolcela i Hrvatska pošta. Dolcela nam je osigurala slatke zalogajčiće, dm se pobrinuo da sve naše dame zabljesnu, a Hrvatska pošta potrudila se da do nas stignu sva pisma naših vjernih čitateljica na temu Moje iskustvo je važno jer...

Gloria osobno , Kavana Lisinski , Zagreb 04.03.2020. , foto: maja Jurovic Nina Voiolic
Maja Jurović
Nina Violić se šminka

Linker
14. travanj 2024 18:48