Severina
 Darko Tomas / Hanza Media
Suosjećaju s njom

Poznate majke izvan sebe su zbog Severine: 'Sram ga može biti!'

Severina je odlučila podijeliti svoju priču koju je nazvala 'Kad srce boli' na društvenim mrežama, a njezine riječi potpuno su slomile druge majke... Njezina Instagram objava ima već više od 300 tisuća pregleda, gotovo dvije tisuće komentara, a podršku joj daju nepoznate, ali i mnoštvo poznatih osoba.

"Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio ovdje provesti cijeli tjedan, a kako bih sina vidjela barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sljedeći vikend od subote koji je moj. Pristala sam, ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim prijetnje, podmetanja, blaćenja, koje prenose razni tabloidi. Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dijete, koje nije vidjelo majku punih pet dana. Nije mi dopustio u subotu, u nedjelju je rekao da je kod svoje braće pa da će mi ga dati u ponedjeljak. Onda se predomislio i jučer. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umjesto da zagrlim rođeno moje, otac je sam proglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. ožujka, o kojem me uopće nije izvijestio", napisala je u svojoj objavi na Instagramu Severina koja se od tada vidjela dva puta sa sinom. Upozorila ga je na to i na sudsku odluku.

ORIGINALNU OBJAVU MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Ono što je svima najtužnija činjenica je to što je Severina došla pred njegova vrata na beogradsku adresu, ali dalje nije mogla vidjeti sina.

Reakcije stižu sa svih strana

"Nije čak dao niti da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata… ", napisala je Severina, a potporu joj s riječima utjehe pružaju mnoge poznate dame - Viktorija Rađa, Marijana Batinić, Ana Gruica, Sandra Perković, Bojana Gregorić Vejzović, Ecija Ojdanić i njena imenjakinja Ivušić, Milica Todorović, majka i kći Suzy i Sarah Josipović, Ella Dvornik, Olja Vori, Renata Sopek, Nevena Rendeli, Lana Jurčević, Nives Celzijus, ali i mnogi drugi.

"Sram ga može biti! Pita li on svog sina kako je? Pita li ga nedostaje li mu majka? Ovo samo treba izdržati jer karma je čudnovata stvar.", napisala je Viktorija Rađa.

"Užas, pa ne može to materi činit, ne radi se o uzurpiranju stana ili automobila tu je dijete u pitanju koje treba mamu, pita li itko to dijete malo kako mu je...", napisala je Marijana Batinić.

Posebno dirljivu poruku poslala joj je još jedna poznata mama: "Draga Seve, napisala sam jednom i ponovit ću jer to je bio jedan od najemotivnijih trenutaka koje sam kroz život uhvatila, sasvim neočekivano. Mislim da nikad neću zaboraviti kada te Aleksandar ugledao na pozornici beogradske Arene, taj usklik sreće, najslađi osmijeh, dozivao je mamicu i pružao ti je ručice, grlio te iz daljine i slao ti poljupce. Pomislila sam: 'Nadam se da se i meni moja djeci tako raduju.' A u pitanju je bilo tek par sati razdvajanja... Ne shvaćam kakav to čovjek može djetetu uskratiti te trenutke i zagrljaj majke.
Nadam se da grlite i ljubite što prije." napisala je Nives Celzijus.

Rječita je bila i kraljica diska Sandra Perković koja joj je poručila: "Draga moja KRALJICE!!! Život je pun preispitivanja, ali kod tebe ga ima malo previše. Svaka ti čast za muku koju prolaziš, s kojom se boriš i kako se nosiš. Želim ti svu sreću da napokon “oni” koji su ovakvu odluku i donijeli, malo razmisle što su napravili, ne samo tebi nego DJETETU kojeg si sama podigla, te da napokon postupe onako kako su trebali i prvog dana. Jaka si, snažna si, idol si.. puno si toga prošla da bi sada poklekla. Volim te!"

Nisu, naravno, izostali ni komentari poznatih muškaraca. Skromniji na riječima, emojiima su rekli što misle, tako su Severini Ivan Šarić i Slavko Sobin poslali po jedno veliko crveno srce, dok je Marko Grubnić "zalijepio" tri slomljena srdašca...


Čitajte i:

Linker
20. travanj 2024 15:14