Profimedia, AKM-GSI
imaju stav

Poznati o dijetama: 'Gladovala bih kad bi to utjecalo na moje zdravlje ili seksualni život, ali ovako - nema šanse'

Celine Dion jedna je od posljednjih zvijezda kojima pratitelji na društvenim mrežama ne daju mira zbog, kako tvrde, premršavog izgleda. I nije ona jedina zvijezda koja se bori s komentarima koji idu na račun kilograma, bilo da im spočitavaju manjak ili višak - prisjetili smo se kako su svojedobno, poput sada Celine Dion, na tu temu svima odbrusile Adele, Ashley Graham, January Jones, Kristen Bell i Angelina Jolie.

Pjevačica Celine Dion (51) gostovala je u popularnoj američkoj TV emisiji Entertainment Tonight, a povod je bio početak njezine turneje "Courage" (u sklopu koje dolazi i u Zagreb). Voditelj joj je, između ostalog, rekao da se u posljednje vrijeme puno piše o njezinom (pre)mršavom izgledu te je upitao kako se nosi s takvim kritikama.

"Kao tinejdžerka sam imala okruglije lice jer u mladosti imaš više masnoća, ali i tada i cijeli svoj život bila sam vrlo mršava. Bavim se baletom, redovito radim vježbe istezanja, kao i druge vježbe, jer to pomaže mojim mislima, duhu i tijelu. Ples je u mom DNK. Puno se krećem i s tim dolazi i gubitak kilograma. A kad smo kod kritika, uzimam samo pozitivne, konstruktivne, one koje su dobre za mene. Ono što nije dobro za mene, time se ne zamaram" - izjavila je pjevačica.

Toronto, CANADA  - Celine Dion advises Drake not to get her face tattooed on him after the rapper allegedly told her he was planning on adding her face to his tattoo collection. During an iHeartRadio Canada interview, the singer said
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

LONDON, ENGLAND - JULY 5: Celine Dion performing at British Summertime, Hyde Park on July 5, 2019 in London, England., Image: 454944889, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Martin Harris / Capital pictures / Profimedia
Martin Harris / Capital pictures / Profimedia
Celine Dion

Prisjetili smo se i drugih kritika o izgledu, bilo o tome da su premršave ili pak da imaju viška kilograma, i kako su na njih javno svima odbrusile druge zvijezde.

Adele je tako još 2007. godine kratko i jasno rekla: "Gladovala bih jedino kad bi to imalo učinka na moje zdravlje ili seksualni život. A to nije slučaj", dok je glumica January Jones četiri godine kasnije poručila da nikada nije bila niti će biti na bilo kakvoj dijeti jer si ne želi uskraćivati ništa. I glumica Kristen Bell našla se na meti kritika zbog kilograma, ali je vrlo jednostavno poručila: "Ljudi, pa imam dijete, znate li koliko je to predivno? Zašto bih se zamarala veličinom gaćica?!".

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Adele gets help from her assistants unloading her car after a shopping trip. The English singer, who recently took in the Taylor Swift concert with family members, was casual in all black and no makeup with her hair pulled back.

Pictured: Adele



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 372658578, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Adele

Kritikama zbog svoje mršavosti Angelina Jolie odolijeva već više od desetljeća, a 2007. godine je poručila kako su privatni problemi krivi za njezino mršavljenje, a ne dijete zbog želje da uđe u manje traperice.

"Mršavost mi nije kompliment", izjavila je tada glumica i tako dala podršku svima koji muku muče s dobivanjem kilograma.

Beverly Hills, CA  - *EXCLUSIVE*  - Actress Angelina Jolie takes her boys Pax Jolie Pitt, Knox, and Zahara shopping at the Louis Vuitton store in Beverly Hills. Pax dons a Carhartt beanie and Mickey Mouse sweatshirt for the shopping spree.

Pictured: Angelina Jolie



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 432366692, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Angelina Jolie

Linker
16. travanj 2024 12:04