Profimedia, Backgrid USA
izvan sebe

Poznati otac zgrožen: 'Prozivate me da su mi djeca debela? Ljudi, što je s vama?'

Užasnut je ostao glumac Dean McDermott nakon što je pročitao komentare na Instagram profilu koji se odnose na njegovih petero djece koje odgaja u braku s glumicom Tori Spelling.

Objavljivanje privatnih trenutaka na društvenim mrežama, osobito onih s djecom u prvom planu, odrazilo se kao bumerang u glavu slavnim roditeljima petero djece, Deanu McDermottu i Tori Spelling. Pratitelji su ih prozvali u negativnim komentarima, optužujući ih da su krivi što su dopustili djeci da postanu pretila, a bilo je i onih koji su preispitivali način odijevanje klinaca.

McDermott im je odbrusio: 'Apsolutno sam užasnut i s gađenjem sam čitao komentare na račun moje djece. Prozivate nas zbog izgleda i vršite bullyng nad njima??!! Što to nije u redu s vama, ljudi??!!'.

Fotografiju para s djecom (na kojoj je i glumački kolega para, Ian Ziering s obitelji), objavila je Tori. Na njoj uz roditelje pozira svih petero klinaca: 11-godišnji Liam, 10-godišnja Stella, sedmogodišnja Hattie, šestogodišnji Flynn i maleni Beau kojemu je godinu dana. Snimljeni su u četvrtak na premijeri filma 'A Dog’s Way Home', a mama je ponosno svijetu pokazala obiteljsku idilu. Prekinutu ružnim komentarima. Srećom, bilo je tu i drugih nekoliko stotina pratitelja koji su također stali na stranu obitelji, smatrajući da djeca izgledaju sretno, nasmijano i da su, za svaku pohvalu, odjeveni poput svih drugih klinaca koji dolaze u kino.

Tori Spelling (torispelling / 22.07.2018): Love #weekend family dates with my kiddos and my hubby @imdeanmcdermott #familyfirst #lovewins
Profimedia, Face To Face A
EXCLUSIVE: Tori Spelling and Dean McDermott take their kids to lunch at Sam Woo BBQ before heading to 99 Ranch Market in Van Nuys. Los Angeles, California - Saturday November 24, 2018., Image: 398151594, License: Rights-managed, Restrictions: N, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news

Linker
18. travanj 2024 07:04