Kate Hudson
 Kate Hudson / Instagram
Slavna glumica

Poznati roditelji nisu se odrekli skijanja: 'Prvi put smo udvoje pobjegli od pelena'

Glumica Kate Hudson majka je troje djece, no na skijanje je sa svojim partnerom otišla bez klinaca - i to po prvi put.

Majka je troje djece, od kojih najmlađe ima nešto više od godinu dana. No, Kate Hudson (40) odlučila se na skijanje sa svojim dečkom Dannyjem Fujikawom otići sama, bez djece. Prvo je to putovanje para bez njihove djevojčice, a zaputili su se u Saint Moritz. Otamo je par pozirao i romantičnu fotografiju objavio na Instagramu slavne Kate.

Hudson je s Dannyjem Fujikawom (33) dobila djevojčicu Rani u listopadu 2018. godine. Inače, ljubav para nije planula čim su se upoznali, dapače, znaju se već 15 godina budući da je Danny polubrat njezinog najboljeg prijatelja. Glasine o tome da su Kate i Danny par počele su kružiti u ožujku 2017. godine kada su uhvaćeni u romantičnoj šetnji Los Angelesom.

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - FEBRUARY 28: Kate Hudson and Kate Hudson and Danny Fujikawa attend The Women's Cancer Research Fund's An Unforgettable Evening Benefit Gala at the Beverly Wilshire Four Seasons Hotel on February 28, 2019 in Beverly Hills, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
Getty Images
Kate Hudson i Danny Fujikawa

Osim djevojčice Rani, Kate je i majka dva dječaka - osmogodišnjeg Binghama i 15-godišnjeg Rydera. Posvećena je majka, a usto ima i niz karijernih ciljeva koje želi ostvariti. 'Rano se ustaje i vježba, potom djecu pripremi za školu i odlazi raditi, a kasnije kuha za obitelj i prijatelje. Kate gradi carstvo, uza sve i glumi i pjeva. Želi uspjeti u svemu što radi', rekao je izvor blizak glumici.

VENICE, CALIFORNIA - DECEMBER 12: Kate Hudson hosts a cocktail event to celebrate Happy X Nature Eco-Evening Collection at The Butcher’s Daughter on December 12, 2019 in Venice, California. (Photo by Joe Scarnici/Getty Images for Happy X Nature)
Getty Images for Happy X Nature
Kate Hudson

Linker
19. travanj 2024 13:32