Instagram
SVIMA POSLALA PORUKU

Poznatoj Dalmatinki prekipjelo: 'Dosta mi je pitanja kako ću izgledati kad ostarim i tko će me oženiti takvu'

Iako je provela gotovo desetljeće u manekenskom svijetu, koji je poprilično rigorozan u komentiranju izgleda, bivša manekenka požalila se na komentare koje i dalje sluša iako se prije par godina odlučila maknuti iz toga svijeta.

Makaranka Kristina Šalinović, jedna od naših najuspješnijih manekenki, prije dvije se godine odlučila maknuti iz manekenskog svijeta i krenuti u poduzetničke vode pa danas ima svoj frizerski salon Fen Bar u Zagrebu. Ipak, to ne znači da ne sluša negativne komentare o svojem izgledu, kojih ima i previše.

- "Zašto se tetoviraš? Kako ćeš izgledati kad ostariš? Tko će te oženiti takvu? Trebala bi biti dama, a ne gangster! Zašto to radiš? Meni to nije privlačno!" I tako dalje... - navela je Kristina Šalinović samo neke od komentara kakve sluša gotovo svakodnevno.

Instagram

- Zašto vas je uopće briga? Mene nije briga kako bi izgledate pa zašto se vi bavite mojim izgledom. Nikada nisam bila sretnija u svojoj koži. Ako nemate nešto lijepo za reći, onda nemojte ništa govoriti. Pustite ljude da budu ono što žele, sve dok ne povrjeđuju druge. Budite ono što želite biti - napisala je bivša manekenka koja je poznata upravo po svojoj ljubavi prema tetovažama. Ima ih dvadesetak po cijelom tijelu, svaka od njih joj nešto znači, a tetovaže su je spojile i s njezinim dečkom, talijanskim tattoo umjetnikom Enricom Miglioratijem.

Danijel Galić
Model Kristina Šalinović

Zagreb, 070418. 
U Plaza event centru 07. i 08.04. traje 15. medjunarodni frizerski festival, Hairstyle News 2018. 
Na fotografiji: Kristina Salinovic.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / Hanza Media
Kristina Šalinović

Linker
20. siječanj 2022 12:38