Samopromocija

Prava profesionalka: Kim Kardashian ponovno razvod iskoristila na najbolji mogući način

Ni treći brak Kim Kardashian nije uspio. Razvod od repera je neminovan, ali ona je ponovno odlučila uzeti stvar u svoje ruke i odabrala najbolji tajming za samopromociju.

Kim Kardashian uistinu nema sreće u ljubavi. Sedma godina kobna je za nju i repera Kanyea Westa, ali čini se da starleta ne gubi vrijeme. Odabrala je najbolji tajming kako bi promovirala svoj posao. Za svoj brend Skims koji je osnovala 2019. godine, u sklopu kojeg je lansirala donje rublje, elastične bodije te mekane pidžame i kućne ogrtače, predstavila je najnoviji proizvod - hulahopke. Stoga je polugola pozirala samo u hulahopkama i fotografiju objavila na Instagramu gdje je prati gotovo dva milijuna sljedbenika. Pa dok mediji pišu o njezinom razvodu, reperovim skandalima i podjeli imovine, Kim ne gubi vrijeme.

Čitajte i: Dižu prašinu: Već su otkriveni ‘ljubavnici‘, ali i raskošni pokloni kojima je reper pokušavao zadržati Kim

Za Kanyea se udala 2014. godine, a brak je također bio prepun skandala. Kap koja je prelila čašu navodno je niz njegovih javnih istupanja te njegovo psihičko stanje. Posljednji hir koji ju je izludio je njegovo kandidiranje za predsjednika SAD-a. Prethodio je tome i njegov govor iz ljeta prošle godine tijekom kojeg je tvrdio da Harriet Tubman 'nikada zapravo nije oslobodila robove'.

Istog mjeseca na Twitteru je svoju punicu Kris Jenner nazvao 'Kris Jong-Un' te je napisao kako se pokušava razvesti od Kim otkako se ona susrela s njegovim prijateljem, reperom Meek Millom u hotelskoj sobi, tvrdeći da ga obitelj njegove supruge pokušava prisilno staviti na psihijatrijsko liječenje.

image
Kim i Kanye na filmskom festivalu u Cannesu
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDA

Čitajte i: Bivša prijateljica Kim Kardashian konačno otkrila tko je kriv za njihov razlaz: ‘Isprao joj je mozak‘

Kim više nije mogla trpjeti njegove ispade, a jedan od razloga koji se spominje je i njegov dijagnosticirani bipolarni poremećaj.

Tako po prvi puta ni blagdane nisu proveli zajedno s djecom jer je on ostao na njihovom 14 milijuna dolara vrijednom ranču u Wyomingu, gdje već duže vrijeme boravi odvojen od obitelji gdje završava svoj deseti studijski album koji će također biti posvećen razvodu.

Bivša dadilja obitelji, Pam Behan, u samim začecima njihova odnosa znala je da to neće potrajati. "Za razliku od Kim, Kanye se nije znao nositi s golemim uspjehom. Divim joj se što je šest godina pokušavala održati taj brak. Znam da je to radila uglavnom zbog djece", rekla je Pam.


Čitajte i:

Pala zadnja klapa realityja: Kardashianke potrošile čak 300 tisuća dolara na darove ekipi sa seta

Kim je prekipjelo! Već je pripremila papire za razvod, njezin brak s Kanyeom tone

Linker
19. travanj 2024 09:22