Zaljubljen kao prvog dana

Predsjednik na kakvog nismo naviknuli: Joe Biden sagnuo se nasred livade i učinio nešto preslatko

Američki predsjednik u svakoj situaciji pokazuje koliko je zaljubljen u svoju Jill. ‘Ja ju jednostavno obožavam. Kada je ugledam kako silazi stepenicama, moje srce još uvijek poskoči‘, kazao je Biden.

Američki predsjednik Joe Biden (78) uvijek je isticao svoju veliku ljubav prema supruzi, danas prvoj dami Jill Biden (69) koja mu je podrška punih 43 godine koliko su u braku. A da ljubav i poštovanje ne poznaju dobne granice, pokazao je danas kada se predsjednički par ispred Bijele kuće ukrcavao u vojni helikopter Marine One. na livadi je ugledao maslačka, sagno se, ubrao ga i dao svojoj supruzi. Poljubac je izostao jer su oboje nosili maske no nema sumnje da između njih još uvijek ima mnogo nježnosti.

U intervjuu za CBS na početku predsjedničke kampanje, komentirao je njihov odnos. "Ja ju jednostavno obožavam. Zvučati ću možda glupo, ali kada je ugledam kako silazi stepenicama, moje srce još uvijek poskoči", kazao je američki predsjednik o prvoj dami.

image
Joe Biden svojoj prvoj dami ubrao je maslačak.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: ‘Mama, upoznala sam gentlemana‘: Kako je Jill preokrenula i zacijelila život Joea Bidena

I dalje se vole

Kada je obnašao funkciju potpredsjednika SAd-a u mandatu predsjednika Baracka Obame, ispred potpredsjedničke rezidencije na jedno od stabala dao je postaviti mesinganu pločicu koja još uvijek stoji na istom drvu i na kojoj piše - Joe Loves Jill, Valentine's Day 2010.

Predsjednik SAD-a i danas objavljuje zajedničke fotografije, sa službenih dužnosti na kojima se pojavljuju zajedno, a vidljivo je da se drže za ruke ili na neki drugi način iskazuju bliskost i privrženost.

U svakom slučaju lijepo je gledati zaljubljenog gentlemena na mjestu američkog predsjednika s obzirom da se njegov prethodnik, samodopadni Donald Trump prema supruzi Melaniji odnosio grubo, bez poštovanja, ljubavi i simpatije.

Linker
19. travanj 2024 06:11