Biljana Gaurina / CROPIX
svi su bili u šoku

Prekretnica u domu Ane Begić Tahiri: 'Srce mi još preskače, bilo je suza'

Simpatična hrvatska glumica Ana Begić Tahiri raspričala se o kćerkici Lani, njezinom najdražem hobiju, prvom danu škole i promjenama koje očekuju cijelu obitelj.

Danas je bio veliki dan za brojne prvašiće, a možda još veći za njihove roditelje koji su svoje mališane po prvi puta dopratili do školskih vrata.

Među uzbuđenim majkama koje su danas krenule put škole bila je i poznata hrvatska glumica Ana Begić Tahiri, čija je sedmogodišnja kći Lana postala đak prvak. Za portal Gloria.hr Ana je otvorila srce i otkrila kako je izgledao taj emotivni dan.

Privatna fotografija, Ana Begić Tahiri

"Mnogi su imali priredbe ujutro, a mi smo u školi trebali biti tek u 17 sati pa sam stigla i na probu u HNK, lagano se vratila kući te dočekala bake i djedove koji nisu htjeli propustiti ovaj važan dan. Kad su se svi okupili, kao za malu svadbu, krenuli smo prema školi", ispričala nam je glumica.

"Lana se sama dotjerala za prvi dan, a sama je odabrala i pribor, bilježnice i torbu koju smo naručili putem interneta. Dopustila sam joj da se odjene kako želi, po svojoj volji. Bila je odlično raspoložena danas, a noć prije je bila baš uzbuđena".

"Naravno da je bilo i suza, srce mi i sad preskače, bake i dede su u šoku, mi smo u šoku, a ona je ok. Danas su ih dočekali stariji razred, što je bilo jako lijepo. Pjevali su prvašićima i malo ih pripremali za nove avanture, a od sutra kreće prava stvar, odnosno nastava. Morat ćemo se pod hitno naviknuti na novi raspored spavanja i buđenja jer ćemo se od sada dizati u pola 7, a za vrtić bi ustale oko 15 do 9", otkrila je kroz smijeh Ana.

"Drago mi je što je Lana u školu krenula sa sedam godina, jer sam ja krenula sa šest i moram priznati da sam uvijek osjećala da mi je nedostajala ta jedna godina van školskih klupa. Ona je sad dovoljno zrela i spremna za učenje. Razveselilo me i što će biti u C razredu, baš kao što sam i ja bila pa sam se prisjetila svojih školskih uspomena. Bit će mi ipak drago ako će školu voljeti malo više od mene".

Dugokosu djevojčicu Lanu, uz privikavanje na školu i učenje, očekuje i uzbudljiva sezona u plesnom studiju Pinokio gdje pleše pod budnim okom Nevenke Lipovac, majke Larise Lipovac.

"Ples je njezina velika ljubav i presretna sam što je tako dobra u gimnastici i plesnim pokretima, jako je talentirana", pohvalila se Ana.

"Od sutra kreće jedna nova era u našim životima. Koliko god misliš da si spreman, nikad nisi spreman na činjenicu da vrijeme tako brzo prolazi. Nevjerojatno mi je da je već proletjelo sedam godina i da sam ju dopratila u osnovnu školu, a znam da ću je uskoro ispratiti u srednju, i jednog dana, nadam se, na fakultet".

Promo
Ana Begić Tahiri

Linker
16. travanj 2024 05:12