BYRON PURVIS/ADMEDIA/SIPA PRESS/PROFIMEDIA
KOBNA NESREĆA

Preminula glumica Lisa Banes! Glumila je s Tomom Cruiseom, a najpoznatija je po filmu ‘Gone Girl‘

Početkom lipnja u New Yorku na nju je naletio vozač skutera, za kojim se još uvijek traga. Kolege kažu da je Lisa uvijek bila predana poslu, velikodušna i radišna žena.

Preminula je Lisa Banes, glumica najpoznatija po ulozi u filmu Gone Girl iz 2014. redatelja Davida Finchera. U 66. godini života na nju je u New Yorku naletio nepoznati vozač skutera, za kojim policija još uvijek traga.

Nesreća se dogodila 4. lipnja, a glumica je preminula deset dana kasnije.

“Bila je žena s velikim duhom, draga, velikodušna te predana svome poslu, neovisno o tome je li ispred ili iza kamera. Takva je bila i u privatnom životu, prema svojim prijateljima i obitelji. Blagoslovljeni smo što je bila dijelom naših života”, rekli su iz Lisinog bliskog kruga. Nesreća se dogodila u New Yorku, kad je glumica krenula u posjet Julliardu, školi primjenjene umjetnosti koju je pohađala u mladosti.

image
Lisa Banes 2014. godine na svjetskoj premijeri filma 'Gone Girl' u sklopu New York Film festivala.
DENNIS VAN TINE/AVALON/PROFIMEDIA

Glumica je imala teške ozljede mozge od kojih se nikako nije mogla oporaviti. Poznata je i po ulozi s Tomom Cruiseom u filmu Cocktail iz 1988. godine. Glumila je i na Broadwayu i u brojnim televizijskim serijama poput Roseanne.

Linker
13. siječanj 2022 13:03