ODLAZAK GLUMCA I MODELA

Preminuo bivši suprug Ivane Trump: ‘Hvala ti za putovanje koje smo prošli zajedno‘

Talijanski glumac i model Rossano Rubicondi preminuo je u 50. godini nakon borbe sa zloćudnom bolešću.

U 50. godini nakon borbe s karcinomom kože preminuo je bivši suprug Ivane Trump, talijanski glumac i model Rossano Rubicondi.

Glumac je bio četvrti suprug Ivane Trump, a vijest o njegovoj preranoj smrti na Twitteru je objavila talijanska voditeljica Simona Ventura.

"Rossano, hvala ti za putovanje koje smo prošli zajedno, za dobra, ali i loša vremena, hvala ti za suze i smijeh, za sve ono što smo napravili zajedno. Sretan put i počivao u miru", oprostila se voditeljica od glumca koji će osim po karijeri biti zapamćen i po turbulentnom braku s bivšom suprugom Donalda Trumpa.

image
Par se vjenčao 2008. godine.
MARCO PROVVISIONATO/IPA/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Ivana Trump oplela po Melaniji: Ponosna je na svoju kćer, no prva dama nije joj po ukusu

Turbulentna ljubav

Rossano i Ivana na vječnu su se ljubav, naime, zakleli u travnju 2008. kada je ona imala 59 godina, a on 36. Vjenčanje na kojem je sudjelovalo 400 uzvanika, koštalo ih je tri milijuna dolara. Brak, međutim, nije dugo potrajao pa se dvojac razveo već 2009. no nastavili su održavati bliske odnose.

Ivana je razvod objasnila riječima: "On želi živjeti u Miamiju i raditi u New Yorku, a moja obitelj i posao nalaze se u New Yorku".

image
Bivši supružnici imali su samo riječi hvale jedno o drugome.
MASSIMO INSABATO/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: S bivšim suprugom na odmoru: Ivana Trump u 70-oj godini bez ustručavanja nosi minicu

Od tada ih je javnost često viđala u zajedničkim šetnjama, a rado su i putovali. Zajedno su nastupali u talijanskoj verziji showa "Ples sa zvijezdama", a posljednji su put bivši supružnici koji su jedno za drugoga uvijek imali samo riječi hvale, zajedno viđeni u šetnji ovog ljeta.

Linker
18. travanj 2024 15:54