majstor rasvjete

Preminuo Reno Raos: Massimo, Thompson i brojni drugi prijatelji i suradnici shrvani su od tuge

Glazbeni svijet oprašta se od Rena Raosa, majstora rasvjete koji je godinama pomagao brojnim poznatim glazbenicima da zablistaju na nastupima.

Hrvatska glazbena unija izvijestila je da nas je napustio Reno Raos, poznati majstor i redatelj rasvjete, s kojim su tijekom dugogodišnje karijere surađivali brojni glazbenici.

Uz obitelj i brojne prijatelje koji ne mogu sakriti tugu, shrvani su hrvatski glazbenici u čijim će srcima Raos uvijek imati posebno mjesto.

Na društvenim mrežama, od dragog suradnika i prijatelja, oprostili su se Thompson i Massimo.

"Reno je moj i naš prijatelj. Neću namjerno napisati bio jer u srcu će to zauvijek biti. Toliko toga smo prošli zajedno... Možda ta sjećanja pomognu proći kroz ovo razdoblje tuge. Pozornicama će faliti svjetlosni sjaj kakav si samo ti znao stvoriti. U mom životu će faliti sjaj kojeg si u njega, kao suradnik i prijatelj, unosio svih ovih godina. Falit ćeš zauvijek. Tvoj Max", napisao je ožalošćeni Massimo uz zajedničku fotografiju.

Thompson se Raosa prisjetio na Facebooku te kratko i od srca napisao: "RENO RAOS 1959. – 2021. Dragi Reno, počivao u miru Božjem!"

Linker
14. travanj 2024 05:18