Posebna veza

Preslatka posveta prijateljstvu: Albina otkrila tko je prati od prvog dana života

Mlada pjevačica rođena je u veljači 1999. u Splitu, a igrom sudbine njena najbolja prijateljica rođena je istoga dana - i na istome mjestu.

Da sav uspjeh i karijera ne znače koliko ljubav i prijateljstvo u životu, neki spoznaju vrlo rano, tako se i pjevačica Albina Grčić uz strelovit uspjeh nakon pobjede na Dori, najviše voli pohvaliti svojim emotivnim ‘uspjesima‘. Osim uživanja s dečkom Ivanom Ćalušićem, na društvenim mrežama često spomene i svoju najbolju prijateljicu Saru Filipović.

A sada je mlada pjevačica otkrila još jednu poveznicu koju ima sa svojom najboljom prijateljicom, povezane su doslovno od prvog dana života.

"Moja najbolja prijateljica i ja smo rođene isti dan krevet do kreveta u rodilištu i evo nas", napisala je Albina uz zajedničku fotografiju. Objavom je oduševila pratitelje na Twitteru. Mlada pjevačica rođena je 6. veljače 1999. u Splitu, baš kao i njezina najbolja prijateljica.

Druže se i rade zajedno

A da se druže od prvog dana, Albina i Sara pokazuju i na drugim društvenim mrežama. Tako je mlada pjevačica nakon povratka iz Nizozemske, gdje je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu, baterije punila u društvu najvažnijih ljudi. Prvo s dečkom Ivanom na Visu, a zatim s prijateljicom Sarom. Djevojke su pozirale pored bazena u dvorištu vile u Donjem Sitnom.

Uz fotografiju, Albina je napisala: "Ja sam kao ti, ti si kao ja‘ i uz to dodala hashtag ‘najbolje prijateljice zauvijek‘". Dvije Splićanke osim odmaranja imale su i zajednički projekt, s još nekoliko djevojaka glumile su u spotu "Bile starke" benda Dječaci.

Čitajte i: Albina konačno zatvorila priču nakon Eurosonga: ‘Zbog iskustva neke kolege ne mogu poštovati kao ljude‘

Za sebe je u istupima na mrežama rekla da ne voli živjeti na staroj slavi, zato je odmah nakon povratka iz Nizozemske krenula raidti novu glazbu. Osim što je nedavno izdala novu pjesmu za koju joj svakodnevno pristižu brojne pozitivne reakcije, pohvalila se da je napisala i prvi tekst na hrvatskom jeziku.

Linker
16. travanj 2024 11:45