Jelena Đoković i Stefan
 WireImage
IDILIČNA SLIKA

Presretni maleni Đoković na finalu Wimbledona s posebnim je ponosom gledao u tatu

Nakon što je srpski tenisač Novak Đoković u velikom povratku na vrh osvojio Wimbledon, njegovi navijači iz cijelog svijeta bili su presretan zbog njega, a s posebnim ponosom gledala ga je njegova obitelj.

Osvajača Wimbledona najglasnije su podržavali iz VIP lože gdje su za njega svim srcem navijali njegov sin Stefan i njegova supruga Jelena pri proglašenju pobjednika. Đokovići su nedavno proslavili četvrtu godišnjicu braka, a iako su na društvenim mrežama znali pokazati svoju obiteljsku idilu, lice malenog nasljednika uvijek su držali su podalje medija. Finale je, pak bio ipak prevelik uspjeh da Stefanu to ne postane jedna od najdražih uspomena života. On, naime, nije mogao uživo gledati meč jer se brani ulazak na tribine djeci ispod pet godina, ali je s majkom Jelenom pratio ceremoniju proglašenja pobjednika.

LONDON, ENGLAND - JULY 15:  Jelena Djokovic and her son Stefan celebrate during the men's singles final on day thirteen of the Wimbledon Tennis Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 15, 2018 in London, England.  (Photo by Karwai Tang/WireImage )
WireImage
Jelena Đoković i Stefan

'Prvi put dižem pehar pred nekim tko viče: "Tata! Tata!' To je onaj mali dečko tu', rekao je Đoković pokazujući na svog troipolgodišnjeg sina Stefana. 'Moći će gledati ako budem i u budućnosti osvajao trofeje. On je bio moj najbolji sparing-partner proteklih tjedna', pohvalio se tata koje uspio napraviti veliki povratak.



'Lako je sada pričati, ali mnogi su sumnjali pa i ja ponekad, da ću se vratiti na ovoj razini. Ipak, vjerovao sam tom procesu i zahvalan sam svom timu na podršci', rekao je tenisač koji je bio suočen s teškim ozljedama. Morao je na operaciju lakta i šest mjeseci je bio van terena.

Maleni Stefan tati je poslije proglašenja potrčao u zagrljaj, a na društvenim mrežama video gdje s mamom igra tenis pokazuje da i on ima odlike pobjednika i da živi za tenis.


Linker
16. travanj 2024 14:15