Povratak u život

Presuda je sve promijenila: Nakon pet godina Johnny Depp ponovo snima

Od pobjede u sudskom procesu protiv bivše supruge Amber Heard koja ga je optužila da je obiteljski zlostavljač, slavnom glumcu život je krenuo na bolje. Odradio je turneju sa slavnim glazbenikom Jeffom Beckom, a sada snima novi film u Francuskoj.

Nakon što je nedavno dobio parnicu protiv bivše supruge Amber Heard kojom je oslobođen od njezinih optužbi da je obiteljski zlostavljač, Johnny Depp polako se vraća na stare staze glumačke slave. Naime, zbog njezinih optužbi holivudski producenti okrenuli su mu leđa pa mu je posljednji film izašao 2019, a četiri "sušne" godine bavio se uglavnom glazbom.

image

Johnny Depp posljednjih mjesecdana bio je na turneji sa slavnim gitaristom Jeffom Beckom

JUSSI NUKARI/AFP/PROFIMEDIA

Sada se naveliko priča o njegovom povratku u super uspješni filmski serijala "Pirati s Kariba" u čijih je pet nastavaka utjelovio legendarnog kapetana Jacka Sparrowa, a upravo je u Francuskoj, točnije dvorcu Vesailles i okolici Pariza počeo snimati povijesni film "Jeanne du Barry" u kojem tumači kralja Luisa XV.. Govori se da bi šesti nastavak ''Pirata s Kariba'' bio možda i najraskošnija produkcija do sada, vrijedna preko 300 milijuna dolara međutim nije potvrđena informacija da će Deep na ulogu i pristati. A sada je Johnny Depp dobrodošao gdje god poželi, pa je tako ovih dana s gitaristom Jeffom Beckom s kojim nastupa posljednjih mjesec dana, posjetio britansko Utočište za divlje životinje Kent i postao njihov pokrovitelj.

image

Ponosni pokrovitelj Utočišta za divllje životinje u Kentu

LIZ CHANDLER/SWNS/SWNS/PROFIMEDIA

Čitajte i: Snaga ljubavi: Bruce nije bolje, ali njegova obitelj se trudi da mu ništa ne fali

Njegova tužba protiv bivše supruge najviše je imala za cilj da spere ljagu sa svog imena koja mu je posljednjih godina bila teško breme u američkoj filmskoj industriji koja ne prašta zlostavljačima, ali i u privatnom životu. Dok, naravno, ne dokažu suprotno. U pet godina "suše" izgubio je milijune, a ista sudbina zadesila je i oskarovca Kevina Spaceya na čiju adresu još stižu optužbe da je zlostavljao razne muškarce. On je zadnji film snimio 2017., iste godine kada je naprasno prekinuto snimanje popularnog i nagrađivanog Netflixovog serijala ''Kuća od karata'' jer producenti nisu željeli imati posla sa zlostavljačem.

Sada je i Kevin Spacey odlučio obraniti čast na sudu u Londonu gdje se mora suočiti s nekoliko optužbi, a vrijeme i sudac odlučit će tko je od stranaka u pravu.

Linker
09. travanj 2024 00:35