BG004/Bauergriffin.com / MEGA / Mega Agency / Profimedia
traži ozbiljnu vezu

Prijavio se na aplikaciju za spojeve: Ben Affleck novu djevojku traži na internetu

Glumac Ben Affleck daje si priliku za novi početak. Pri tome koristi se mobilnu aplikaciju na kojoj ima najviše poznatih imena iz svijeta showbiznisa.

Zvijezda filma "Batman v Superman: Zora pravednika" koji se razveo od Jennifer Garner 2018., Ben Affleck (47) bio je u nekim vezama nakon toga, ali ništa nije bilo na dulje staze no spreman je jer novu ljubav traži i preko - interneta, aplikacije za spojeve Raya.

"Činio se odlučno u nakani da nađe partnera i pri tome ne želi da ta osoba bude iz showbiznis svijeta. Sve mu se slaže na svoje mjesto. Fokusira se na posao, djecu, ali u njegovom životu ima mjesta za ljubav", piše New York Post. Tvrde da je bio viđen i na spoju s brinetom u hotelu u luksuznom naselju Bel Airu, a upoznao ju je upravo preko aplikacije. Aplikaciju su koristila mnoga poznata lica poput Sharon Stone, Care Delavigne, Mobyja i Matthew Perryja.


Ben je, tvrdi izvor, sam odlučio probati aplikaciju za spoj o kojoj se puno ne priča, jer je njegova osnovna misija diskrecija. Nije jednostavno ni dobiti pristup aplikacij jer se postavljaju određena pravila, osobito za one koji nisu zvijezde jer primjerice moraju ispuniti uvjet da ih mora slijediti najmanje pet tisuća pratitelja na Instagramu.

Ben Affleck is seen in Los Angeles.
27 Jun 2019, Image: 452083746, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: BG004/Bauergriffin.com / MEGA / Mega Agency / Profimedia
BG004/Bauergriffin.com / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Izvor za New York Post je rekao da je imao prilike vidjeti golupčiće dok su bili na spoju: "Činili su se bezbrižni i opušteni, kao što i treba izgledati prvi spoj. On je bio u dobro raspoložen. Bili su posvećeni jedno drugom i uživali su u večeri".

Najteže razdoblje je iza njega, a Ben se nakon liječenja posvetio zdravom životu, apstinira od alkohola, odlučio se posvetiti obitelji i uzeti vrijeme za sebe. U tom procesu najviše je htio dokazati sebi i drugima da može biti partner pun podrške i razumijevanja.

Ben Affleck is seen in Los Angeles, California.

NON EXCLUSIVE June 01, 2018.
01 Jun 2018, Image: 373608844, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: BG004/Bauergriffin.com / Mega Agency / Profimedia
BG004/Bauergriffin.com / Mega Agency / Profimedia

"Shvatio je da se dobre stvari trebaju odvijati polako. Želi biti siguran da je dovoljno dobro za pravu vezu. Želi da s budućom partnericom ima puno toga zajedničkog i iste ciljeve. Napokon se pokrenuo u smjeru zdravog života i njegova obitelj to isto primjećuje. Osjećaju da je na pravom putu i da je nakon liječenja bolja verzija sebe. U tome mu je najviše pomogla Jennifer koja mu konstantno ponavlja da mora biti svoja bolja verzija najviše zbog djece. Ne želi utege koji ga vraćaju na staro.", zaključuje izvor.

Ben Affleck is seen in Los Angeles, California.
21 Apr 2019, Image: 427373323, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: BG004/Bauergriffin.com / MEGA / Mega Agency / Profimedia
BG004/Bauergriffin.com / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Linker
17. travanj 2024 09:46