Profimedia, UPI
stiskavac za zavidne poglede

Prilika za izlazak udvoje: Među dvadeset poznatih parova, gledalo se samo u njih

Na najvažnijem modnom događanju godine, Met Gali, koja se održava svakog prvog ponedjeljka u svibnju, i ove su godine brojne zvijezde došle ruku pod ruku sa svojim partnerima - prilika je to kad valja pružiti podršku, pokazati ljubav, modnu usklađenost... To je najbolje pošlo za rukom Gisele Bundchen i Tomu Bradyju!

Prošle jeseni svijetom je odjeknula vijest da su britanski milijunaš Alexander Jeremy Gilkes (39) i tenisačica Maria Sharapova (32) u ljubavnoj vezi pa je ova prva njihova Met Gala bila prilika da pokažu da se pokažu u naljepšem svjetlu.

Prva je ovo Met Gala i za britansku pjevačicu Duu Lipu (23) i njezinog vršnjaka i dečka, chefa Isaaca Carewa.

Novi na ovom događanju definitivno nisu model Gisele Bundchen (38) i izabranik njezina srca, igrač američkog nogometa Tom Brady (41). Supružnici se već 11. put na ovom događanju nisu odvajali jedan od drugoga.

Britanski glumac Idris Elba (46), koji je svoju 16 godina mlađu zaručnicu Sabrinom Dhowre oženio prije nekoliko tjedana u Maroku, na Met Gali nije krio onu svježu zaljubljenost kakvom doista zrače samo netom vjenčani.

Salma Hayek (52) došla je sa svojim suprugom, francuskim biznismenom Françoisom-Henrijem Pinaultom (56) s kojim je u braku ravno deset doista nerazdvojnih godina.

Na sebi svojstven način senzacionalni na Met Gali bili su svakako američki reality zvijezda Kim Kardashian i(38) i njezin suprug, reper i modni mag Kanye West (41). Ona je u prvi plan bacila tanki struk nasuprot širokim bokovima i bujnim grudima, do je Kanye bio nešto samozatajniji u crnim hlačama i crnoj košulji-jaknici na zlatni patent zatvarač.

Američka pjevačica Miley Cyrus i (26) i australski glumac Liam Hemsworth (29).

Ljubavna priča 36-godišnje glumice Pryjanke Chopre i njezinog supruga, 26-godišnjeg kantautora Nicka Jonasa započela je upravo na Met Gali i oni su bili najemotivniji, tim više što im je ovo prva Met Gala na kojoj su se pojavili s vjenčanim prstenjem na ruci.

Ljubavni par u koji svijet gleda već nekoliko godina definitivno su Jennifer Lopez (49) i igrač bejzbola Alex Rodriguez (43) koji su na pink tepih došetali u velikom stilu, zvjezdanom, svjetlucavom.

Drugi put zajedno na Met Gali ove su se godine pojavili i model Kylie Jnner (21) i reper Travis Scott (28)

Tenisačica Serena Williams (37) došla je sa svojim suprugom, suosnivačem Reddita Alexisom Ohanianijem, blistajući u upadljivoj haljini s potpisom Versace i popularnim Off-White tenisicama.

Linker
17. travanj 2024 13:14