Getty Images
Treće dijete

Princ i vojvotkinja otkrili kada stiže kraljevska beba!

Moderna kraljevska obitelj sve važne vijesti objavljuje putem profila na društvenoj mreži Twitter. Tako su najavili da je vojvotkinja od Cambridgea trudna po treći put, a sad su otkrili i kad stiže prinova.

"Vojvoda i Vojvotkinja od Cambridgea sretni su što mogu potvrditi da bebu očekuju u travnju 2018. godine" stoji u objavi službenog profila Kensingtonske palače. Treće dijete princa Williama i vojvotkine Catherine na svijet će stići u proljeće, a dolasku sestre ili brata vesele se i četverogodišnji princ George te dvogodišnja princeza Charlotte.

Kao i u prve dvije trudnoće Kate Middleton patila je od trudničke hiperemeze, a čim joj je postalo bolje vratila se kraljevskim obavezama. Pa se tako, prvi put nakon što je u rujnu vijest o prinovi obišla vijest, pojavila na prijemu u Buckinghamskoj palači povodom obilježavanja Svjetskog dana mentalnog zdravlja te na dobrotvornom događanju na londonskom željezničkom kolodvoru.

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 16:  Paddington Bear dances with Catherine, Duchess of Cambridge and Prince William, Duke of Cambridge at the Charities Forum Event on board the Belmond Britigh Pullman train at Paddington Station on October 16, 2017 in London, England.  (Photo by Eamonn M. McCormack/Getty Images)
Getty Images

Da su najmučniji dani iza nje pokazala je velikim osmjehom na licu, a odlično raspoložena trudnica čak je i zaplesala s maskotom medvjedića Paddingtona. Nakon prvog službenog izlaska za vrijeme treće trudnoće uslijedile su kritike na račun 35-godišnjakinje - predbacuje joj se pretjerana mršavost. No, upravo su trudničke mučnine, zbog kojih nije mogla odvesti sina na prvi dan škole, ostavile trag na liniji Britanke. Za zdravlje buduće majke i bebe brine tim vrsnih liječnika te, naravno, princ William. Obožavatelji britanske kraljevske obitelji drže palčeve da vojvotkinja rodi 29. travnja - tog se datuma, naime, udala za princa.

LONDON, UNITED KINGDOM - OCTOBER 10:  Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge support World Mental Health Day at Buckingham Palace on 10, October 2017 in London, England. (Photo by Heathcliff O'Malley - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

Linker
18. travanj 2024 11:28