Princ Charles sa suprugom Camillom
 REUTERS
Ima minus

Princ William prozvao djeda Charlesa: 'Volio bih da provodi više vremena s unucima'

Uoči 70. rođendana princa Charlesa BBC je pripremio dokumentarac 'Princ, sin i nasljednik: Charles slavi 70', koji je posvećen njegovom životu. U njemu gostuje cijela njegova obitelj koja je govorila divne stvari od njemu, ali je i izvukla i nešto što mu zamjeraju.

'On je divan djed princu Georgeu (5), princezi Charlotti (3,5) i šestomjesečnom princu Louisu, ali opet bih volio da više vremena provodi s unucima. Trebamo ga što je više moguće', rekao je u dokumentarcu princ William (36).

No, Charlesu u toj ulozi nije nimalo lako jer ima čak osmero unučadi, a iduće godine stiže i novo pojačanje - prvo dijete princa Harryja i Meghan Markle. Osim što je djed princu Georgeu, princezi Charlotti i princu Louisu, nakon vjenčanja s Camillom, postao je djed i njezinim unucima. Ona ih ima ukupno petero: njezina kći Laura ima Elizu (10) blizance Gusa i Louisa (8), dok njezin sin Tom ima dvoje djece: Lolu (11), i Freddyja (8).

Reuters
Princ William, vojvotkinja Catherine, princ George i princeza Charlotte stižu na božićnu misu

Britain's Prince Charles and Camilla, the Duchess of Cornwall, arrive for the christening of Prince Louis, the youngest son of the Duke and Duchess of Cambridge at the Chapel Royal, St James's Palace, London, Britain, July 9, 2018. Dominic Lipinski/Pool via REUTERS
REUTERS
Princ Charles sa suprugom Camillom

Vojvotkinja od Cornwalla Camilla medijima je otkrila neke neodoljive navike koje njezin suprug ima s unucima. Izjavila je da unucima rado čita romane Harry Pottera i to tako da za svaki lik improvizira drugačiji glas.

'To je sasvim drugačiji dio vašeg života i jako odgovorna zadaća. Velika je stvar potaknuti ih, pokazati im stvari i razgovarati s njima. Moja baka je to učinila s lakoćom i bila je divna. Stvarno je važno stvoriti vezu s njima dok su maleni, dodao je Charles o najzahtjevnijoj ulozi života u intervjuu.

Linker
18. svibanj 2022 08:18