‘blagoslovljena sam‘

Princeza Charlene nakon hospitalizacije prekida šutnju: Za to ima poseban i vrlo emotivan razlog

Nakon što je prije mjesec dana primljena na liječenje zbog emocionalne i fizičke iscrpljenosti, princeza Charlene od Monaka prekinula je šutnju i svojim blizancima poželjela sretan 7. rođendan.

"Sretan rođendan bebe moje. Hvala ti Bože što si me blagoslovio s tako divnom djecom. Zaista sam blagoslovljen. Voli vas mama", napisala je na svom Instagramu princeza Charlene (43) podijelivši fotografije blizanaca Gabrielle i Jacquesa kako slave 7. rođendan. Na njima se vidi slavljenička atmosfera od ranog jutra – oboje su u svilenim bijelim pidžamama, a poziraju ispred torte u obliku broja sedam te mnoštvo balona u raznim bojama. Fotografija je snimljena u kraljevskoj rezidenciji u kojoj je obitelj već okitila i božićnu jelku.

Malo je to veselja u njihovom domu nakon što je princ Albert otkrio prošlog mjeseca da je njegova supruga primljena u europsku ustanovu za liječenje nekoliko dana nakon povratka u Monako nakon 10-mjesečne odsutnosti u svojoj rodnoj Južnoj Africi.

Rekao je da pati od 'iscrpljenosti, i emocionalne iPrinc Albert fizičke', dok su prijatelji nedavno rekli za Page Six da je majka dvoje djece 'zamalo umrla' dok je bila u Južnoj Africi.

"Nepravedno je da se ona prikazuje kao da ima neku vrstu mentalnog ili emocionalnog problema. Ne znamo zašto palača umanjuje da je zamalo umrla u Južnoj Africi. Charlene je imala tešku infekciju uha, nosa i grla, što je rezultiralo ozbiljnim problemima sinusa i gutanja koji su proizašli iz ranije operacije. Ne može jesti krutu hranu već više od šest mjeseci zbog svih operacija koje je od tada prošla. Tekućinu je mogla unositi samo kroz slamku, pa je izgubila gotovo polovicu svoje tjelesne težine", istaknuo je blizak izvor.

Čitajte i: Princeza Charlene potpuno je slomljena zbog iznenadnog gubitka: ‘Počivaj u miru‘

Što je zapravo istina nitko ne zna

Jedan je izvor odbacio svaku javnu percepciju da je Charlene 'naivna' i zarobljena u nesretnom braku s Albertom, rekavši: „Ni sekundu ne mislim da nije znala što je radila kad se udala za njega”. Dodao je kako ona nije tip osobe koji će biti slijepo kontroliran od strane kraljevskog doma Monaka.

„Charlene nije princeza Diana. Možda izgleda kao krajnje naivna,ali je vrlo dobra u skrivanju svoje pameti”, kazao je izvor.

U međuvremenu se princ Albert nastavio javno pojavljivati ​​sa svojim blizancima Jacquesom i Gabriellom. Trojac je prisustvovao događaju sadnje drveća u Monaku i proslavi Dana državnosti Monaka, gdje su djeca držala srceparajuće natpise s natpisom "Nedostaješ mi mama" i "Volim te mama".

U intervjuima je objasnio da je njegova uloga oca sada ključna dok se obitelj nosi s princezinim zdravstvenim problemima.

Čitajte i: Princeza Charlene ima ozbiljnijih problema? Albert priznao da je umorna i to ‘ne samo fizički‘

Jacques i Gabriella se trenutno školuju kod kuće u palači nakon zbog Covida. „ Sve je prilično jednostavno – moj prioritet je moja obitelj, naravno, ne zanemarujući državne poslove. Ako je jedan od roditelja odsutan iz zdravstvenih razloga, drugi roditelj mora biti tamo. Čuo sam previše prijatelja i poznanika koji mi govore da bi voljeli da su bili tu za svoju djecu, u određenoj dobi, a bili su zaokupljeni svojim poslom ili profesionalnim životom. Ne želim imati ovo žaljenje”, rekao je u Albert.

Linker
19. travanj 2024 18:41