BEZ FILTERA

Prirodna ljepotica: Jessica Simpson otkrila fanovima kako izgleda bez šminke

Plavokosa glumica pokazala je nešto drugačije izdanje od onoga na koje smo navikli. Sudeći po objavljenim fotografijama make up joj nije ni potreban!

Američka pjevačica, glumica i poslovna žena, Jessica Simpson često dijeli s pratiteljima trenutke iz privatnog života, a ovog puta je otišla korak dalje nakon što je objavila fotografiju bez šminke.

41-godišnja, Jessica Simpson uživa u ljubavi nakon Dana očeva, a na Instagramu je podijelila sunčani selfie bez šminke.

"Upravo sam se probudila s osjećajem zahvalnosti", napisala je Simpson.

"Jučer je bio prekrasan Dan očeva'', nastavila je glumica te označila imena najbitnijih muškaraca u njenom životu.

''Svaki od vas nas je oblikovao i podržavao i zbog toga mi srce puca", napisala je o svom tati Joeu Simpsonu, suprugu Ericu Johnsonu i tastu Stephenu Johnsonu.

Nastavila je: "Volim vas sve. Djeca vas cijene, vole i obožavaju. Ne postoji veći dar na svijetu našim obiteljima. Cijenim i poštujem dar Očinstva."

Plavokosa glumica je također na Instagram pričama otkrila kako je provela Dan Očeva u nedjelju. Naime, cijeli dan je bila na zabavi uz bazen u društvu najmilijih ljudi. Na jednoj od fotografija pozirala je zajedno s tatom Joeom i suprugom Ericom (42). Inače, par ima troje djece: Maxwell "Maxi" Drew (10), Ace Knute (8) i Birdie Mae (3).

Za blagdan u nedjelju, Eric je od svoje djece dobio ručno izrađenu čestitku koju je Simpson podijelila i u svojim Instagram pričama.

"Dragi tata, uvijek si tu kada te trebam", napisala je 10-godišnja kćerkica Maxi te dodala popis razloga zbog kojih ga voli.

Linker
22. travanj 2024 11:47