Profimedia, The Photo One
NE KRIJE PONOS

Privatna sreća Luke i Vanje Modrić s troje djece: Opet slavlje!

Još jedan u nizu velikih razloga za slavlje imali su Vanja i Luka Modrić u četvrtak, a Luka ni na društvenim mrežama nije krio ponos!

Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i igrač Real Madrida kojeg obožava cijeli nogometni svijet, privatno je 'samo tata' koji bez zadrške pokazuje nježnost prema svojih troje djece. Budući da je njegova obitelj već peteročlana, često im se zaredaju i slavlja. Rođendani, crkveni sakramenti, uspjesi svakog od njih...

Ovaj put, povod je šesti rođendan kćeri Eme. 'Neopisiva ljubav. Sretan rođendan moje sve!', napisao je ponosni tata pokraj dviju neodoljivih fotografija sa svojom mezimicom, starijom kćerkicom, najbolji nogometaš svijeta Luka Modrić.

Kada je u prosincu lani Luka Modrić primao nagradu za sportaša godine koju svake godine izabranima dodjeljuju Sportske novosti, javno je rekao tko ima prste u svim sferama njegova života: 'Obitelj mi je najvažnija jer su uvijek uz mene i u onim najtežim trenucima i njima se najviše zahvaljujem", poručio je tada Luka. Par osim kćeri Eme ima i osmogodišnjeg sina Ivana i jednogodišnju kćer Sofiju.

Linker
19. travanj 2024 20:03