Cheryl i Liam Payne
 Profimedia, Xposurephotos
Nije lako!

Problemi slavnog para nakon rođenja sinčića: 'Minutu smo sretni, minutu se rastajemo'

Da bračne vode nisu nimalo lagan zadatak, najbolje trenutačno znaju Cheryl i Liam pokušavajući se isčupati iz krize u koju su upali nakon kratkotrajne obiteljske idile.

Iako su britanski tabloidi pisali kako je veza Cheryl Tweedy (34) i Liama Paynea (24) gotova te da par već dijeli imovinu i dogovara se oko skrbništva nad sinom Bearom (1), to je daleko od istine. Oni su sve to opovrgnuli kad su se zajedno pojavili na Brit Awards gdje su i dalje izgledali zaljubljeno, ali njihova veza još je uvijek na klimavim nogama.

Cheryl Cole and Liam Payne arrive on the red carpet for The BRIT Awards 2018 at The O2 Arena in London, England. 
<P>
Pictured: Cheryl Cole and Liam Payne
<B>Ref: SPL1662519  210218  </B><BR/>
Picture by: Flynet - Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Flynet - Splash News

'Minutu planiramo vjenčanje, a onda smo u drugoj na rubu prekida. Negdje smo u sredini sada. Kao i svaki par imamo svoje probleme. Neću reći da je sve savršeno i predivno, prolaziš kroz neke stvari, ali to je veza. Recite mi koja veza ne prolazi kroz teška razdoblja. Prolazimo kroz svašta, a to i je poanta veze. Ali, kroz sve te stvari prolazimo zajedno, kao obitelj, i to mi je najvažnije', ispričao je Payne u intervju bez fige u džepu.

On je priznaje navijao više za brak nego Cheryl, no njezin strah od trećeg brodoloma bio je snažniji. Više ne može ni pomisliti da ulazi u brak olako kao u dva prethodna slučaja s nogometašem Ashleyjem Coleom i vlasnikom restorana Bernardom Fernandez-Versinijem.

Njihova veza u vrlo je kompliciranom statusu, a ne pomaže ni činjenica da Liam provodi jako malo vremena doma jer gradi solo karijeru nakon One Directiona, jer opet stavljaju probleme pod tepih.

Linker
25. travanj 2024 08:25