iznenadni odlazak

Problemi su počeli još 2013. godine! Blake Lively u tuzi se oprašta od svog voljenog oca

Poznati glumac Ernie Lively preminuo je u 75. godini uslijed niza srčanih problema od kojih je dugo patio.

Ernie Livley, poznati glumac i zvijezda filma "Čarobne hlače" preminuo je 2. lipnja u Los Angelesu zbog srčanih problema. Problemi sa zdravljem počeli su još 2013. godine kada je završio na operaciji postavši prvi čovjek podvrgnut zahvatu koji uključuje ubrizgavanje vlastitih matičnih stanica u srce kako bi se oporavili oštećeni mišići i arterije.

Gotovo pet desetljeća glumio je i radio u Hollywoodu, a njegovu popularnost odavno je prešla njegova voljena kći, glumica Blake Lively.

Svoju holivudsku karijeru započeo je davne 1975. godine ulogom u seriji "The Waltons", a kao poznato lice pojavio se u brojnim drugim serijama i filmovima poput - "Zagonetne smrt", "Turner i Hooch" te "Air America".

Čitajte i: Poznata glumica priznala da je mučilo ono što i mnoge majke: ‘Žao mi je što sam osjećala sram‘

image
Iza sebe glumac je ostavio ožalošćenu suprugu Elaine s kojom je u braku bio 41 godinu.
MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Iza sebe glumac je ostavio ožalošćenu suprugu Elaine s kojom je u braku bio 41 godinu i petero djece koji su svi krenuli njegovim stopama u glumačke vode - Blake, Eric, Robyn, Lori i Jason Lively.

Prije nego je postao glumac, Ernie Lively radio je kao profesor engleskog jezika i književnosti, ali i kao kapetan u američkim marincima, a sudjelovao je i u Vijetnamskom ratu.

Linker
20. travanj 2024 01:14