Jennifer Garner i djeca
 Profimedia, Backgrid USA
po izboru magazina people

Proglašena najljepšom ženom 2019. godine: Slava nije promijenila glumicu koja uživa u majčinstvu

Svake godine magazin People proglašava najljepšu ženu godine - u 2018. to je bila pjevačica Pink, a ove godine na naslovnici je zasjala glumica, majka i aktivistica Jennifer Garner (47).

Američka glumica zvijezda je nove naslovnice američkog časopisa čijim su izborom ove godine čitatelji izrazito zadovoljni. Holivudska glumica nakon što se svjetla reflektora ugase postaje skromna i jednostavna majka i djevojka iz susjedstva koju slava nije uvelike promijenila.

S bivšim suprugom Benom Affleckom (46), Jennifer Garner ima troje djece - Violet (13), Seraphinu (10) i sina Samuela (7) koji su joj najveća radost u životu. Iako na crvenom tepihu blista u glamuroznim kreacijama, djeca je najviše vole vidjeti u kućnim izdanjima.

"Nakon što se vrati s događaja ili snimanja kažu mi - možeš li oprati to s lica? Skupi kosu u rep, stavi naočale i obuci trenirku, to im je moja omiljena uniforma i za mene je to kompliment. Žele da im budem samo mama", rekla je glumica u razgovoru za magazin, a u kombinacijama poput majice, traperica i tenisica najčešće je možemo vidjeti.

Los Angeles, CA  - Ben Affleck and Jennifer Garner are seen at church with their kids on Easter. Everyone looks dressed up for the Easter Sunday service as they are seen outside the church.

Pictured: Jennifer Garner , Ben Affleck

BACKGRID USA 21 APRIL 2019, Image: 427353143, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Jennifer Garner

"Izgled nikada nije igrao veliku ulogu u mojoj obitelji. Nikada se nisam niti osjećala poput neke ljepotice, to nije bio dio mog života. Ali sam se dobro osjećala u svom tijelu i bila sam zadovoljna sa sobom, u tome je stvar", kazala je Jennifer koju pamtimo po ulozi u filmu 'Od klinke do komada'.

HOLLYWOOD, CA - MARCH 04:  Jennifer Garner attends the 90th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on March 4, 2018 in Hollywood, California.  (Photo by Neilson Barnard/Getty Images)
Getty Images
Jennifer Garner

Osim karijere glumice, Garner je jedna od osnivačica tvrtke 'Once upon a Farm' koja se bavi proizvodnjom hladno-prešane dječje hrane te je ambasadorica humanitarne organizacije Save the Children koja je usmjerena na poboljšavanje života i standarda svakog djeteta.

Prije šest mjeseci glumica je finalizirala razvod od Afflecka s kojim je uplovila u brak 2005. godine. Razveli su se zbog Benovih problema s alkoholom i navodnih afera, a iako su se razišli još 2015. godine, glumica je ostala uz supruga cijelo vrijeme pružajući mu potporu i pomoć prilikom borbe s ovisnosti. I danas su u dobrim odnosima pa ih fotografi često uhvate kako zajedno provode vrijeme, sami ili s djecom koji su jedan od razloga zbog kojih su ostali prijatelji.

Ben Affleck and Jennifer Garner are seen in Los Angeles, California.
09 Apr 2019, Image: 425439926, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Ben Affleck i Jennifer Garner

Nakon ljubavnog kraha, utjehu je pronašla u šest godina mlađem poduzetniku Johnu Milleru s kojim je viđena nekoliko puta u zagrljaju.

Brentwood, CA  - *EXCLUSIVE*  - Actress, Jennifer Garner's kids look more than happy that their mom picked them up from school a bit earlier than usual. Energetic Samuel and his sister Seraphina frolic through the sidewalk as mom Jen tries her best to get her kids together- though she is laughing throughout the entire stroll.

Pictured: Jennifer Garner, Seraphina Affleck, Samuel Affleck 

BACKGRID USA 22 APRIL 2019, Image: 427517873, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Jennifer Garner i djeca

Linker
24. listopad 2021 16:02