INSTAGRAM
BELA GLOW

Proizvodi brenda Tija Mamić i Lade Mitrašinović od sada dostupni u jednom od najluksuznijih jadranskih hotela

Društvene mreže posljednjih dana prepune su fotografija s ljetovanja, a trendu se pridružila i Tia Mamić.

Društvene mreže posljednjih dana prepune su fotografija s ljetovanja, a trendu se pridružila i Tia Mamić.

Tia Mamić, supruga sportskog menadžera Marija Mamića na Instagramu je podijelila fotografiju s kojom je dala do znanja da trenutno uživa na ljetovanju u poznatom luksuznom rovinjskom hotelu. Bijeli badić dodatno je istaknuo preplanuli ten, a objavu je Tia iskoristila i kako bi javnost obavijestila o novoj poslovnoj suradnji.

Instagram profil ekonomistice već je poznat po idiličnim fotografijama iz njezinog života, a ovoga je puta otkrila da se proizvodi brenda Bela Glow, iza kojeg stoji s prijateljicom Ladom Mitrašinović, od sada mogu nabaviti i u jednom od najluksuznijih hotela na Jadranu - u hotelu Grand Park.

Čitajte i: Sama je sebi najbolji model! Tia Mamić u kupaćim kostimima uspješno reklamira svoje proizvode

Bela Glow kozmetički je brend koji se rodio iz dugogodišnjeg prijateljstva još krajem prošle godine. U prvih nekoliko mjeseci zabilježen je veliki uspjeh čak i izvan Hrvatske, a čini se da se poslovanje nastavlja u istom smjeru.

Baš kao i na području poslovanja, da Tiji ruže cvjetaju i na ljubavnom polju, otkrila je u više navrata, a najvažnije joj je da u životu ima partnera koji joj je ujedno i najbolji prijatelj.

Linker
25. travanj 2024 23:11