Getty Images for Veuve Clicquot
nakon 15 godina poznanstva

Prošla je jedna godina od prvog spoja: 'Sada je poljubac na mostu još slađi'

Iako je dugo skrivala svoju ljubav s glazbenikom, holivudska glumica za prvu godišnjicu veze otkrila je svaki detalj početka njihove romanse – nakon što su više od desetljeća bili bliski prijatelji.

Glazbenik Danny Fujikawa i glumica Kate Hudson (38) obilježili su jednu godinu veze povratkom tamo gdje je sve počelo i „zapečatili“ poljupcem koji se na prvom spoju nije dogodio. 38-godišnjakinja podijelila je sa svojim obožavateljima fotografiju s njihovog malog izleta te otkrila kako se njihovo prijateljstvo razvilo u pravu ljubav. Otkrila je da su se ona i njezin sadašnji dečko upoznali zahvaljujući njegovim polusestrama s kojima je Kate prijateljica. U to vrijeme je glumica bila trudna s bivšim suprugom Chrisom – očekivali su sina Rydera koji danas ima 13 godina. Nakon toga je dugo godina bila zaručena s Mattom Bellamyjem, frontemnom benda Muse, s kojim također ima sina – sedmogodišnjeg Binghama. Ipak, nakon njihovog raskida zaruka 2014. godine, Danny Fujikawa je shvatio da sada ima priliku za osvojiti Kate.

Kate Hudson hides her shaved head beneath her black hat as the blonde actress enjoys dinner with boyfriend Danny Fujikawa at Nobu in Malibu. August 23, 2017 
ROL/X17online.com
ROL/X17online.com
Kate Hudson i Danny Fujikawa u kolovozu ove godine

- Prije točno godinu dana poveo me na izlet za koji sam ja mislila da je obično pješačenje s obiteljskim prijateljem. No, sve se vrlo brzo pretvorilo u neočekivani prvi spoj. Trebali su mu mjeseci da napravi prvi korak – otkrila je sretna glumica i dodala da bi tada poljubac na mostu bio savršen, ali ovaj, godinu dana nakon, je zbog toga još slađi.

Profimedia, INSTAR Images
Kate Hudson i Danny Fujikawa

- Nakon 15 godina poznanstva, napokon možemo otvoriti srce jedno drugome i osjetiti čistu ljubav – priznala je glumica koja je otkrila da ponovno ljubi u svibnju ove godine na premijeri filma "Snatched".

WESTWOOD, CA - MAY 10:  Musician Danny Fujikawa (L) and actor Kate Hudson attend the premiere of 20th Century Fox's
Getty Images

Linker
25. travanj 2024 02:09