OGLASILA SE IZ TOKIJA

Prva hrvatska ženska stjegonoša: Sandri Perković pripala velika čast na ovogodišnjim Olimpijskim igrama!

Dvostruka zlatna olimpijka i prva hrvatska ženska stjegonoša Sandra Perković oglasila se iz Tokija objavom na Instagramu koju je posvetila dragoj osobi.

Hrvatska atletičarka i bacačica diska Sandra Perković koju smo prije nekoliko dana ispratili na Olimpijske igre, oglasila se putem Instagrama s fotografijom ispred stadiona u Tokiju. Tu je priliku prva hrvatska ženska stjegonoša ujedno iskoristila kako bi čestitala rođendan svojoj prijateljici Valentini.

image
Sandra Perković je prva hrvatska ženska stjegonoša na Olimpijskim igrama.
MARTIN BUREAU/AFP/PROFIMEDIA

"Ovaj dan je za mene još posebniji! Moja najbolja prijateljica ima rođendan. E pa draga moja Vale, sretan rođendan i sve najbolje ti želi prva hrvatska ženska stjegonoša. Sve znaš. Volim te do neba i nazad", napisala je Sandra, a u komentarima su se mnogi pridružili rođendanskim čestitkama.

image
Zastavu je Sandra nosila s zlatnim olimpijcem iz Rija, Josipom Glasnovićem.
BEN STANSALL/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Sandra Perković o velikim životnim promjenama: 'Nastavit ću karijeru i nakon što rodim'

Sandra je povodom rođendana najbolje prijateljice na ruku ispisala riječi "Sretan rođendan Vale!".

Podsjećamo, dvostruka zlatna diskašica Sandra s trenerom Edisom Elkasevićem i fizioterapeutkinjom Jelenom Gabelicom je prije nekoliko dana krenula put Tokija na Olimpijske igre. Povodom otvorenja, Sandra je bila prva hrvatska sportašica kojoj je pripala čast nositi hrvatsku zastavu na mimohodu, a čime se pohvalila na Instagramu još prije nešto više od mjesec dana.

image
Osvojivši peto europsko zlato 2018. godine, Sandra je postala prva atletičarka u povijesti koja je osvojila peterostruki naslov prvakinje Europe.
EIBNER-PRESSEFOTO UG CO KG/ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK

Zastavu je Sandra nosila s zlatnim olimpijcem iz Rija, Josipom Glasnovićem, a sa svečane lože Olimpijskog stadiona naše sportaše pozdravila je bivša predsjednica, sada članica Međunarodnog olimpijskog odbora, Kolinda Grabar-Kitarović.

Linker
16. travanj 2024 07:23