Ugodno popodne

Prvi izlazak na špicu sa sinom: Trendi mama Franka Batelić u šetnju je povela i svekrvu

Nakon ugodnog ljeta u Rapcu, domaća glazbenica vratila se sa sinom Viktorom u Zagreb, a lijep jesenji dan iskoristila je za šetnju po špici.

Glazbenica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka u siječnju ove godine postali su roditelji malenoga Viktora koji im je potpuno preokrenuo život. S njim su ovo ljeto proveli u Frankinom rodnom Rapcu, a na jesen je došlo vrijeme za povratak u Zagreb.

image
U šetnji s Viktorom i Frankom bila je i Ćorlukina majka Anđa.
FOTOGRAFIJE: DAVOR MATOTA/CROPIX DAVOR MATOTA/CROPIX

Franka je sa sinom i u pratnji svekrve Anđe Ćorluke prošetala centrom Zagreba, a malo tko se nije okrenuo za njima. Ovo je malenome bio prvi izlazak u grad otkako se rodio, a za tu prigodu Franka se sredila od glave do pete.

Trendi mama zablistala je u zelenom kombinezonu koji je spojila s crnim čizmama i sunčanim naočalama s bijelim okvirima u vintage stilu. Ni Viktor nije bio uskraćen – u majici s kapuljačom, trapericama i tenisicama djelovao je kao pravi mali kuler.

image
Zeleni kombinezon Franka je kombinirala uz crne čizme i vintage sunčane naočale.
FOTOGRAFIJE: DAVOR MATOTA/CROPIX DAVOR MATOTA/CROPIX

Inače, supružnici su vijest o trudnoći objavili u kolovozu prošle godine, mjesec dana nakon što su proslavili prvu godišnjicu braka. Tijekom njihovog boravka u Rapcu, uređivao im se luksuzni dom u centru Zagreba nadomak jednog zagrebačkog trga u kojemu će živjeti s prvorođenim djetetom.

Ćorluka iskorištava svaki slobodan trenutak da pratiteljima na društvenim mrežama pokaže koliko uživa u ulozi oca, a jednom prilikom je istaknuo „kako mu ništa drugo nije važno” osim sina, dok se Franka pohvalila kako je maleni počeo puzati i da će od sad svaka njezina pjesma biti o sinu.

Čitajte i:

Franka Batelić u izazovnom izdanju ima važnu poruku: 'Obećaj si da ćeš se brinuti o sebi'

Emotivna Franka Batelić sinu Viktoru: 'Briga samo raste, ali nema toga što mama ne može'

Vjenčali se Franka i Čarli! Mladenka uskočila u vjenčanicu koju nije ni isprobala

Franka blista u neonskom kavezu, ima novosti i poručuje: 'Nešto drugačije, hrabrije, odvažnije!'

Linker
19. travanj 2024 03:44