Odlično raspoložena

Prvi put nakon poroda izašla u javnost: Rihanna posjetila brijačnicu, ali i zablistala u videu

Glazbenica je rodila u tajnosti sredinom svibnja, još se ne zna ime njenog prvog sina, a sada je prvi put izašla u javnost.

Prvi put otkako je postala majka Rihanna naprosto sjaji, glazbenica i beauty mogulica odlučila se pokazati u videu za svoju marku šminke Fenty Beauty. Odlučila se pokazati prvi put i videu koji je objavila na YouTubeu kako bi promovirala novu seriju sjajila za usta svoje beauty marke. Limitiranu ediciju Gloss Bomb Cream željela je promovirati osobno, a ne prepustiti to nekom drugom.

Kosu je podigla u mnoštvo pužića, tradicionalna frizura poznata i kao Bantu čvorovi, odjevena u jednostavni crni ogrtač, s neizostavnim nakitom oko vrata Riri je svoj besprijekoran make-up dodatno začinila narančastim sjajilom za usta.

Video je snimila u kupaonici, vjerojatno sama, i ovog je puta novopečena mama pokazala da sve što napravi sama odlično izgleda. Na kraju kratkog videa, neodoljivo se nasmijala u kameru.

Čitajte i: Stigla najiščekivanija beba na svijetu: Rihanna u tajnosti rodila sina

Istog dana kad je objavila video, mlada mama viđena je na ulicama Londona, bio je to prvi (kamerama zabilježen) izlazak u javnost otkako je Rihanna rodila. A ni to se ne bi vidjelo da neki obožavatelj nije snimio Riri i njenog dečka A$AP Rockyja u brijačnici, gdje je reper došao na šišanje, a ona ga je pratila. Rihanna je bila iznimno raspoložena, smijala se i ćaskala s lokalcima u brijačkoj radnji.

image

Rihanna se prvi put pojavila u javnosti nakon poroda

THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Glazbenica i reper dobili su svoje prvo dijete u svibnju ove godine, samozatajna glazbenica nije u javnosti otkrila bilo kakve detalje o bebi, samo je potvrđeno da je rodila sina. Tajanstveni par tjedan dana je sakrivao da je beba uopće stigla, a kada se to saznalo otkrili su da je maleni rođen 13. svibnja, ime će još neko vrijeme ostati tajna za javnost.

Linker
19. travanj 2024 10:37