Ništa im ne smeta

Prvi put zajedno na crvenom tepihu: Reper i jedna od najljepših žena na svijetu nisu baš izgledali sretno

Glumica i glazbenik zajedno su se pojavili na crvenom tepihu, ali su imali i ‘zajednički‘ zadatak tijekom dodjele...

Što zbog pandemije, što zbog burnih reakcija na njihovu vezu, Megan Fox (34) i Machine Gun Kelly (30) prvi puta su se pojavili zajedno na nekom crvenom tepihu zajedno kao par. Za taj svojevrstan debi, odabrali su dodjelu American Music Awardsa u Los Angelesu.

Glumica i glazbenik blistali su u satenu na crvenom tepihu, ona u zelenoj, asimetričnoj kombinaciji, a on u bijelom dimija-odijelu. Megan je prvi put bila prezenterica na dodjeli tih nagrada, a Machine Gun je po prvi puta nastupao na AMA-u, i tu su bili povezani budući da je Megan najavila nastup svog dečka. Machine Gun Kelly nastupio je s Travisom Barkerom iz grupe Blink-182's.

Majka troje djece nosila je top s jednim rukavom i asimetričnu suknju Azzi & Oste, a reper i po novome punk-rocker kombinaciju koja se sastojala od otvorenog topa i hlača u obliku dimija, začinio je srebrnim tenisicama.

Veza jača nego ikad

Svojim su pojavljivanjem još jednom potvrdili koliko su vezani. Prvi puta pojavili su se zajedno u videospotu za pjesmu "Bloody Valentine", u kojoj je u Machine Guna glumila i Megan. Vezu su započeli, nakon što su se upoznali na setu za njihov nadolazeći film "Midnight in the Switchgrass".

Sve veća nagađanja o tome da je glumica zauvijek prekinula odnos s bivšim suprugom Brianom Austinom Greenom i započela vezu s mlađim glazbenikom, potvrdile su fotografije njihovih zajedničkih druženja, koje su se pojavile još u svibnju. To je potaknulo i požurilo Briana da potvrdi kako su se on i Megan razišli nakon 10 godina braka.

Bivši supružnici imaju tri sina Noaha Shannona (8), Bodhija Ransoma (6) i Journey Rivera (4).

U listopadu su Fox i Kelly učinili veliki korak u svom odnosu tako što je on upoznao njezinu djecu. "Nedavno je upoznao njenu djecu prvi put. Megan je mislila da je to prirodan korak, budući da su sve ozbiljniji", kazao je izvor za People. Machine Gun sinove svoje drage upoznao je mjesec dana, nakon što je javno priznao svoje osjećaje prema njoj.

U emisiji Howarda Sterna reper je kazao kako je to bila ljubav na prvi pogled te da se on zaljubio prvi put u životu.

Ovu vruću romansu, svako malo poprati i zajedljivi komentar bivšeg supruga Austina Greena, koji se sudeći prema svemu još uvijek ne može pomiriti da je njegova bivša krenula dalje.

Linker
25. travanj 2024 17:43