OD PRIJATELJA DO LJUBAVNIKA

Prvi puta uhvaćeni u javnosti: Reality zvijezda i bubnjar više ne skrivaju svoju ljubav

Kourtney Kardashian i Travis Barker uplovili su u ljubavnu vezu nakon niza godina prijateljstva. Iznenadili su američku javnost, no čini se da je ljubavni žar para u punom jeku.

Dok Scott Disick (37) javnost priznaje kako je njegova ljubavna veza sa Sofijom Richie (22) završila jer ga je manekenka natjerala da bira između nje i bivše djevojke Kourtney Kardashian (41), reality zvijezda ne pati za ocem svoje troje djece, već uživa u zagrljaju novog muškarca. Čini se da Scott uistinu priželjkuje obnovu veze s Kourtney, no njoj to trenutno ne pada na pamet.

Najstarija sestra Kardashian, naime, od konca je prošle godine u vezi s bubnjarom grupe Blink-182 Travisom Barkerom (45). Da je riječ o nečemu ozbiljnom, objavila je prošlog mjeseca na Instagramu, uz njihovu fotografiju isprepletenih prstiju.

Ubrzo je i glazbenik na svojim društvenim mrežama podijelio fotografiju rukom ispisane poruke: ‘‘Za puno zabavnih avantura, da jedno drugo uništimo u potpunosti. Voli te Kourtney‘‘. Sada je par po prvi puta uhvaćen kako izmjenjuje nježnosti u javnosti.

image
PROFIMEDIA

Fotografi su ih uhvatili kako se grle na ulicama Los Angelesa nakon što su uživali u večeri u restoranu. Kourtney je omotala ruke oko Travisova struka i naslonila glavu na njegova prsa dok su stajali ispred restorana Crossroads Kitchen u zapadnom Hollywoodu. Par je za spoj bio odjeven ležerno; Kourtney je izgledala elegantno u crnim čizmama i Prada torbicom, a bubnjar je nosio tamne tenisice, crnu trenirke s lubanjama na kojoj je na leđima stajalo "F - K YOU HEROES".

Iako su počeli izlaziti u prosincu 2020., Travis i Kourtney godinama su bili prijatelji i susjedi u gradu Calabasas te godinama opovrgavali glasine o vezi.

Travis s bivšom suprugom Shannom Moakler, s kojom je bio u braku od 2004. do 2008., dijeli skrbništvo nad 15-godišnjom Alabamom, 17-godišnjim Landonom, kao i 21-godišnjom pokćerkom Atianom. Kourtney Kardashian i Scott Disick, pak, imaju troje djece - 11-godišnjeg Masona, 8-godišnju Penelope te šestogodišnjeg Reigna, a devetogodišnju turbulentnu vezu okončali su u srpnju 2015.

image
PROFIMEDIA
Linker
23. travanj 2024 20:06