Getty Images for Paramount Pictures
Nakon godinu dana

Pukla još jedna zvjezdana veza: Jennifer Lawrence ponovno sama

Oskarovka i redatelj koji su se zaljubili na snimanju filma 'mother!' otišli su svatko na svoju stranu nakon godinu dana veze, javnih izljeva ljubavi i šuškanja o zarukama.

Prije dva mjeseca hvalila ga je na sva usta, ali i on nju, prije nešto više od mjesec dana viđena je s komadom koji nalikuje zaručničkom prstenu, a sada je Jennifer Lawrence (27) ponovno sama! Holivudska glumica prekinula je vezu s 21 godinu starijim redateljem Darrenom Aronofskim, samo godinu dana nakon što je njihova romansa započela.

Upoznali su se nekoliko mjeseci prije početka snimanja filma "mother!", a među njima je već tad zaiskrilo. Da nije dobro miješati posao i ljubav pokazalo se i u ovom slučaju - glumica je izjavila kako više nikad ne želi raditi s redateljem - no, bez obzira na to ostali su zajedno i nakon završetka snimanja. Po prvi puta, a očito i posljednji, zajedno su se pojavili na premijeri filma na kojem su surađivali.

Bez obzira na to što su se oboje u nedavnim intervjuima divili jedno drugome - miljenica Hollywooda prozvala je svog odabranika briljantnim kreativcem, dok je redatelj "glumičin izniman talent uspoređivao s najboljim košarkašem na svijetu Michaelom Jordanom". Iako se početkom listopada šuškalo o zarukama, par navodno više nije zajedno već gotovo mjesec dana.

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 13:  (EDITOR'S NOTE: Image has been converted to black and white) Actress Jennifer Lawrence (L) and writer/director Darren Aronofsky attend the New York premiere of 'mother!' at Radio City Music Hall on September 13, 2017 in New York, New York.  (Photo by Michael Loccisano/Getty Images for Paramount Pictures)
Getty Images for Paramount Pictures
Dani sreće - na njujorškoj premijeri filma 'mother!' sredinom rujna

Jennifer Lawrence and Darren Aronofsky attend the New York Premiere of Paramount Pictures
Profimedia, Uppa entertainment
Jennifer Lawrence i Darren Aronofsky na premijeri filma mother!

Linker
22. travanj 2024 18:45