Ponovno sam i nesretan

Pukla ljubav nakon šest godina veze: Mnogima omiljeni glumac ni nju nije uspio zadržati

Ljubavna veza slavnog glumca i britanske producentice Aurore Mulligan nije izdržala život na dva kontinenta.

Američki glumac Matt LeBlanc (54), najpoznatiji po ulozi zgodnog i tupavog Joea Tribbianija u kultnoj seriji ''Prijatelji'', nije više u vezi s televizijskom producenticom Aurorom Mulligan (36). Par se upoznao 2016. kada je LeBlanc postao prvi nebritanski voditelj kultnog BBC-jevog auto showa ''Top Gear'' u kojem je Aurora radila kao producentica. Svoju ljubav javnosti su prvi put otkrili 2017. kada su prošetali crvenim tepihom filmskog festivala ''Tribeca'' u New Yorku i ljubav je cvjetala do 2019., sve dok je glumac bio voditelj 'Top Geara'.

image

S televizijskom producenticom Aurorom Mulligan Matt je bio u vezi šest godina

JOHNS PKI/SPLASH/PROFIMEDIA

Od onda su im se susreti razrijedili jer se Matt LeBlanc vratio u Los Angeles dok mu je draga inače porijeklom iz Sjeverne Irske, ostala u Londonu gdje su zajedno i živjeli. Posljednji put viđeni su proteklog ljeta, a ovih dana glumac je snimljen snuždenog lica kako šeće ulicama Los Angelesa. A kako stara narodna poslovica kaže, "daleko od očiju - daleko od srca", paru je po svemu sudeći presudila razdvojenost.

Glumcu je prekid navodno teško pao, a Aurora nije prva Britanka koja mu je zapela za oko.

LeBlanc je bio tri godine u braku s britanskim modelom Melissom McKnight s kojom ima osamnaestogodišnju kćer Marinu.

image

Matt LeBlanc s danas osamnaestogodišnjom kćeri Marinom

GVK/BAUER GRIFFIN/PROFIMEDIA

Čitajte i: Jednostavno ga ne podnosi! Valentinovo iz noćne more u brakorazvodnoj parnici desetljeća

Za razliku od svog slavnog televizijskog lika Joea Tribbianija koji zavađao sve oko sebe, Matt LeBlanc je po vlastitom priznanju čista suprotnost. Iako je u mladosti imao nekoliko kraćih i površnih veza, navodno i s tada sedamnaestogodišnjom Kate Hudson, od dugih i javnih veza zna se da je osim s bivšom suprugom, bio osam godina u vezi s kolegicom Andreom Anders koja je imala epizodnu ulogu u ''Prijateljima'' te šest godina s Aurorom Mulligan.

image

Prošle godine na ujedinjenju s kolegama iz serije 'Prijetlji'

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kraj još jedne velike ljubavi: Zajedno su prošli najveće životne izazove, a uskoro su trebali proslaviti 19 godina veze!

Doduše, njegov otac je tvrdio da je bio i uvezi s Jennifer Aniston za vrijeme snimanja ''Prijatelja'' dok je ona bila još u braku s Bradom Pittom, no oboje su to odlučno demantirali.

Linker
19. travanj 2024 16:38