Screenshot
u čemu je smisao

Pust, ali prekrasan: Otišao u sablazno prazan grad i napravio najemotivniji video do sada

Prazne ulice hrvatske metropole bez tramvaja i bez ljudi posjetio je poznati YouTuber, a tijekom šetnje stigao je napraviti i dobro djelo.

"Vid, ti nisi kralj, ti si car", stavio je komentar na posljednji video Vida Juračića autora serijala "Kvart priča" jedan od njegovih pratitelja u kojem je posjetio centar grada Zagreba.

"Idem prvi put u grad nakon potresa", započeo je svoj video uradak Vid. Dok je obilazio uži centar grada shvatio je da nema nikoga, ali nema ni zvukova grada. "Nikad nisam doživio ovakvu tišinu u gradu tijekom dana. Suludo", dodao je Vid. Nakon Kaptola i Trga, obišao je središte grada koje je najviše pogodio potres, a onda je sreo gospođu koja je sama čistila vrt od ruševina i odlučio joj pomoći. Nakon što se dobrano namučio, ona ga je pitala u čemu je smisao i ide li u crkvu što ga je dojmilo.

"U čemu ja nalazim smisao? U svemu kao i vi, samo što ne idem u crkvu. U svemu nalazim smisao, sve je bitno.", odgovorio je Vid na kraju videa i prikazao grad koji je i tako ranjen bio jako fotogeničan.

Livio Andrijić / Livio Andrijić

"Definitivno jedan od najemotivnijih video uradaka. Možda najemotivniji trenutak pitanje drage gospođe: 'U čemu vidim smisao?' Pitanje koje tjera na razmišljanje, otkriva strahove, ogoljuje dušu. Hvala ti na tome. Suprug i ja smo uživali u svakoj minuti. I vjeruj mi, ovo što ostaje iza tebe ima smisao jer si upravo potaknuo dvije duše da se makar zapitaju u čemu vide smisao. Nadam se da se moj dragi Zagreb oporavlja", napisala je jedna pratiteljica.

Čitajte i:

Linker
21. travanj 2024 16:03