SAMO ‘PRIJATELJI‘

Rachel i Ross zajedno u stvarnom životu? Glumac otkrio ima li istine u tome da su on i Jennifer Aniston u vezi

I nakon 30 godina, svi žele spojiti Rachel i Rossa i u stvarnom životu. Izvori koji tvrde da su u vezi nizali su se iz dana u dan, a onda je David odlučio svemu stati na kraj, i pritom rasplinuo sanjarije milijuna obožavatelja.

Rachel Green i Ross Geller, brojni obožavatelji ovog kultnog para iz serije "Prijatelji" jedva su dočekali i najmanje glasine o tome da su glumci Jennifer Aniston i David Schwimmer zajedno. Šuškanja su trajala nekoliko tjedana jer je glumac odlučio demantirati sva nagađanja koja u bilo kakvom ljubavnom smislu povezuju tek dvoje jako dobrih prijatelja.

Naravno, Jennifer i David su i sami "krivi" što su ove glasine došle toliko daleko jer su tijekom specijalne emisije u povodu ponovnog okupljanja legendarne šestorke izjavili kako su bili zaljubljeni jedno u drugo i u stvarnom životu. No, od veze i bilo kakve romanse nije bilo ničega jer su glumci kroz ovih 30 godina cijelo vrijeme imali partnere. Ipak, ovo je možda i prvi put da su oboje solo stoga ne čudi tolika fama oko njihove potencijalne veze.

image
Na snimanju reuniona.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Glumac je za UK Sun potvrdio kako glumci ne hodaju. Glasine je pokrenuo anoniman izvor koji je za portal Closer rekao kako su se Jennifer i David ponovno zbližili na snimanju reuniona.

Čitajte i: Sjećanja, nezgode i neuspjele scene: Deset stvari koje smo naučili nakon okupljanja Prijatelja!

Jako dobri prijatelji

"Nakon snimanja, nastavili su se dopisivati. Prošlog je mjeseca David otputovao u posjet k Jen u Los Angeles", rekao je izvor. Navodno su večeri provodili zajedno, gdje je Jennifer kuhala za Davida, a posjetili su i vinariju u ljetovalištu Santa Barbara u Kaliforniji. Par je na reunionu dodao kako su svu ljubav koju imaju jedan prema drugome jednostavno pretočili u likove - Ross i Rachel.

Serija "Prijatelji" možda nije iznjedrila ljubavne veze u stvarnom životu, ali je svakako divna prijateljstva, kao i nove glumačke pothvate.

image
Rachel i Ross
LANDMARK MEDIA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

"Deset godina koliko je trajalo snimanje 'Prijatelja' bili smo zaleđeni u prostoru i vremenu i nismo smjeli odrasti. Zato sam nakon posljednje klape, koliko god mi je bilo teško - i odahnula, jer sam se napokon mogla posvetiti drugim i drugačijim ulogama. Napokon sam smjela glumački odrasti", rekla je Lisa Kudrow, odnosno Phoebe Buffay.

Čitajte i: Jennifer Aniston cijeli život nosi isti konfekcijski broj: Slavna glumica otkrila kako sa 52 uspijeva izgledati kao da joj je 20

Linker
16. travanj 2024 08:25