Zvjezdani tretman

Rado je koriste i naši drugi celebovi! Istražili smo kakvoj se energetskoj infuziji podvrgnula Maja Šuput

Otkako je popularna glazbenica u subotu otkrila da se ‘počastila‘ tretmanom bez kojeg ne bi mogla odraditi sve svoje obaveze u dva dana, mnogi se pitaju što se krije iza takozvane energetske infuzije. Donosimo sve informacije vezane uz ovaj postupak za kojim posežu brojne domaće i strane zvijezde. Dobra je vijest da nije rezerviran samo za slavne.

Nakon ovoga vikenda znamo što je zajedničko modelima Chrissy Teigen i Belli Hadid s našom Majom Šuput, osim što su uspješne u svom poslu. Sve su, naime, pobornice energetske infuzije, sve traženijeg trenda u svijetu ljepote kojim se u trenu organizmu vraća energija i snaga.

Da je tako potvdila je i naša najzaposlenija glazbenica, nakon što se ovom tretmanu u subotu poslijepodne podvrgnula u splitskoj Poliklinici Makeover.

"Između dva nastupa, neprospavanih noći, bebe za kojoj trčim, prije emisije na kojoj moram biti ujutro našla sam spas u obliku energetske infuzije. Ima da večeras skačem s lustera na svadbi", napisala je Maja uz fotografiju koja je napravila pravu pomutnju prošli vikend. Vidjevši je s opremom za infuziju mnogi su pomislili da je bolesna, no brzo se ispostavilo da je riječ o potpuno bezbolnom i bezazlenom tretmanu, zahvaljujući kojem mnoge zvijezde uspijevaju uvijek biti puni energije i izgledati sjajno, unatoč dinamičnom načinu života.

image

Mali Bloom mami Maji oduzima puno energije.

Instagram

O svim detaljima vezanima uz ovaj trend razgovarali smo s Biljanom Mančić, nekadašnjom Miss Universe i vlasnicom splitske poliklinike u kojoj je Šuputica primila njezinu 'dozu' energije.

"Mnogi osjećaju posljedice modernog života, bilo da je to u vidu pada imuniteta, energije, osjećaja slabosti, iscrpljenosti, oporavka nakon bolesti, nedostatka nutrijenata u organizmu, migrene, viška kilograma ... ili pak nezadovoljstva izgledom svoje kože, pojavom bora i umora na licu. Zato se sve češće koriste tretmani koji odmah daju rezultate kao što je ova čarobna infuzija, kako je još zovu. Svi znamo da od intravenoznog postupka nema bržeg i učinkovitijeg načina unošenja u tijelo potrebnih sastojaka", tumači Biljana Mančić.

Postupak je, kaže, bezbolan i siguran, a provodi ga medicinsko osoblje, odnosno sestra ili tehničar, i to nakon što klijent prođe konzultacije s liječnikom.

"Naša poliklinika surađuje s liječnicom Ivanom Alujević. Iako je riječ o jednostavnom tretmanu, mora se provoditi uz nadzor stručnog osoblja koje i određuje terapiju, Naime, osim energetske infuzije postoje i betauy te detox koje također u kratkom roku doprinose poboljšanju stanja organizma te vraćaju energiju i potrebne nutrijenate. Koji je 'koktel' nekome potreban kod nas određuje liječnica Alujević. U ljetnim mjesecima među najtraženijima je upravo energy infuzija", naglasila nam je Biljana, koja je za naš web potvrdila da njezinu polikliniku zbog čarobne infuzije posjećuje i chef Ivan Pažanin te poduzetnica Iva Todorić.

image

Biljana Mančić tvrdi da se klijenti nakon tretmana odmah mogu vratiti svojim obavezama.

Privatni album

Splitski tim ističe da intravenozna terapija, zahvaljujući kojoj je Maja nakon dvije gaže bez pola muke odradila i vođenje showa Ples sa zvijezdama, nije luksuz samo za slavne. Mogu mu se podvrgnuti svi koji za tim imaju potrebe, a cijena tretmana ovisi o kombinaciji nutrijenata i broju preporučenih terapija. U poliklinici Makeover jedna terapija traje pedesetak minuta i košta između 550 i 1780 kuna.

Čitajte i: Prva godišnjica ljubavi kakvu nitko ne bi poželio! Maja Šuput: Oboje u groznom stanju i ne baš na poželjnom mjestu

Linker
23. travanj 2024 22:21