SAMO LUKSUZ

Raj u secesijskoj vili na Lošinju! Doznajemo detalje obiteljskog odmora Rogera Federera

U Malom Lošinju Federerov trener Ivan Ljubičić pokreće Tenisku akademiju. Tamo je i bivši francuski reprezentativac Thierry Henry, ali i naš nogometaš Ivan Perišić.

Kako doznajemo, u Malom Lošinju, osim teniske zvijezde Rogera Federera i bivšeg francuskog nogometnog reprezentativca Thierryja Henryja, boravi i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić. Krema svjetskog sporta na otok sjevernog Jadrana stigla je taman kad Federerov trener Ivan Ljubičić tamo pokreće Tenisku akademiju (Ljubicic Tennis Academy).

image
Ivan Ljubičić i Roger Federer na Wimbledonu.
MIKE EGERTON/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Mještani i turisti o boravku sportaša A-liste raspričali su se na društvenim mrežama, unatoč njihovim nastojanjima da boravak na prekrasnom otoku prođe bez znanja javnosti. Iako su za ljetovanje birali samo skrivene i luksuzne oaze, nisu se uspjeli dovoljno dobro sakriti. Perišićeva supruga Josipa, stoga je, objavila fotografiju s predivne lokacije.

Za svoj boravak i Federer i Henry odabrali su uvalu Čikat. Federer je odsjeo u luksuznoj Villi Rouge, a Henry u Villi Marisol. Dok za Villu Rouge nisu dostupne informacije osim toga da se nalazi u rajskoj uvali, na stranicama Ville Marisol piše kako secesijska vila nudi privatnog kuhara i batlera, ima plažu rezerviranu samo za goste, kinodvoranu, stol za karambol, knjižnicu te wellnes prostor sa saunama. U vrtu je jacuzzi, a vila ima i dvije terase.

image
Villa Marisol
FOTOGRAFIJE: VILLA MARISOL
image
Villa Marisol
VILLA MARISOL

"U prozračnom i raskošnom interijeru vile dominira birani dizajnerski namještaj usklađen s impresivnim mramornim i drvenim površinama", stoji na web stranici gdje nude i virtualnu šetnju objektom.

image
Villa Marisol
VILLA MARISOL

Čitajte i: Ona mu je najveća podrška još od srednje škole! Supruga našeg reprezentativca dirljivo mu čestitala na još jednom golu

Čitajte i: Roger i Mirka Federer svojom gestom osvojili simpatije: 'Ovo je samo početak'

S Rogerom Federerom, koji ove godine zbog zdrastvenih razloga neće nastupiti na Olimpijskim igrama u Tokiju, došla je i samozatajna supruga Mirka, a na ljetovanje na Jadranu poveli su i blizanke - Mylu i Charlene. Za tri dana, 23. srpnja, djevojke slave svoj 12. rođendan za koji se navodno sprema veliko slavlje na Lošinju. Mlađi blizanci Lenny i Leo nisu viđeni s parom. Supruga Thierry Henryja Andrea Rajačić također je s njime na našem prekrasnom otoku.

Linker
18. travanj 2024 23:41