Profimedia, Face To Face A
džepna venera

Rak dojke sve je promijenio: 'Pomirila sam se s činjenicom da neću biti majka'

Australska pop zvijezda 2005. godine je otkrila da ima rak dojke koji je uspjela pobijediti, no opaka bolest na njoj je ostavila tragove s kojima živi i danas.

U 36. godini života dijagnosticirana joj je bolest koja je, kako je izjavila, promijenila tijek života. Kylie Minogue (50) je priznala da žali za nekim stvarima, no da život mora ići dalje.

Njezina borba s karcinomom ostavila je posljedice i upravo je karcinom odgovoran za to što pjevačica nije postala majka. Prihvatila je činjenicu da neće imati djecu, no priznaje da se danas pita 'što bi bilo kad bi bilo'.

Singer Kylie Minogue went shopping with a friend in Little Italy on June 27 2018 in New York City, Image: 376318137, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face To Face A
Profimedia, Face To Face A
 

"Morate prihvatiti situaciju u kojoj se nalazite i nastaviti dalje. Ne mogu reći da ne žalim, ali bilo bi mi teško normalno nastaviti sa životom da na sve gledam sa žaljenjem i zato moram na to gledati iz pozitivnog kuta", rekla je australska 'Džepna Venera'. Prije bolesti je odgađala neke stvari koje nisu stigle na dnevni red, a sada je za to prekasno.

"Kažu mi da danas postoje brojne mogućnosti, ali ne znam, imam 50 godina i živim život kakav imam", kazala je pjevačica, komentirajući mogućnost da postane majka.

BGUK_1328081 - London, UNITED KINGDOM  - Kylie Minogue goes red carpet official with new Beau Paul Solomons at the GQ Awards in London. Kylie was seen heading to the after party at Fitzroy Yard in Primrose Hill with her new boyfriend Paul following the awards. Arriving at the party boyfriend Paul was seen with his hand placed on Kylie Minogue's chest as he helped her out of the car.

Pictured: Kylie Minogue, Paul Solomons*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 385553625, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK
Kylie Minogue i Paul Solomons
 

Ono oko čega najviše žali je laganje samoj sebi, priznaje, misleći pritom na svoje prijašnje ljubavne odnose. Iza sebe ima nekoliko burnih veza koje su neslavno završile, poput one s Lennyjem Kravitzom, preminulim frontmenom skupine INXS, Michaelom Hutchenceom, francuskim glumcem Olivierom Martinezom i glumcem Joshuom Sasseom za kojeg se i zaručila te na koncu prekinula zaruke 2017. godine.

Kylie unatoč svim ljubavnim brodolomima kaže da joj srce nikada nije bilo slomljeno, no svoje prijašnje veze naziva pogreškama. Ipak, vjeru u ljubav i dalje ima - u veljači prošle godine obznanila je vezu s Paulom Solomonsom (43) - kreativnim direktorom GQ magazina, s kojim se rijetko pojavljuje u javnosti.

"Upoznala sam nekoga s kim mi je dobro. Osjećam da je to pravo", komentirala je svoju posljednju ljubavnu vezu.

 

Linker
21. studeni 2020 05:31