Vrijeme je proletjelo

Ramazzotti, Banderas, Brosnan, dobili su najbolje od slavnih roditelja: Odrasli daleko od javnosti, a sada ih svijet tek otkriva

Prije nego su zakoračili u svoje rane ili kasne tinejdžerske godine, o njima se nije puno pisalo, ali sada studiraju i bave se onime što vole. Djeca poznatih glumaca i pjevača krenula su posve različitim stopama od svojih roditelja, ali to ih ne sprječava da budu uspješna u onome što rade.

Tijekom dvadesetih nismo imali dojam prolaznosti vremena kao što to imamo, primjerice, u tridesetima. Idoli i uzori s kojima smo odrasli već su odavna zagrebali u četrdesete, pedesete i šezdesete, stvorili obitelji te se ne možemo ne načuditi kada su prije njihovi potomci već toliko odrasli.

image
Aurora Ramazzotti
THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Odrasla kći talijanske megazvijede

O nekima od njih smo već pisali mali milijun puta, no neki su još uvijek sakriveni od očiju javnosti. Jedna od njih je i kći talijanskog kantautora Erosa Ramazzottija - Aurora Ramazzotti. Ova 24-godišnja ljepotica jedna je od troje djece talijanskog glazbenika i njegove bivše supruge Michelle Hunziker, a nedavno je viđena na odmoru na grčkom otoku Mykonosu u društvu svog dečka Goffreda Cerze.

Čitajte i: Razvodi se Eros Ramazzotti: Vijesti su sve iznenadile, još u proljeće trajala je idila

image
Aurora Ramazzotti trenutno se odmara u Grčkoj s dečkom Goffredom Cerzom.
THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Aurora nije željela poći stopama svog oca, nego se posvetila televizijskoj karijeri kao voditeljica talijanske verzije X Factora. Također je prisutna na društvenim mrežama na kojima ima više od dva milijuna pratitelja.

Na njima često progovara o načinu gledanja na svoje tijelo i o kritikama s kojima se nosila. Osim toga, nedavno se počelo šuškati da je Aurora i njezin dečko, s kojim je već više od tri godine, očekuju dijete.

image
Stella Banderas
ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Samozatajna kći Antonija i Melanie

Još jedna ljepotica koja je odrasla 'brzinom munje' jest Stella Banderas, kći bivšeg glumačkog para Antonija Banderasa i Melanie Griffith. Samozatajna 24-godišnjakinja rijetko se pojavljuje u javnosti s roditeljima, no vrlo je aktivna na Instagramu, gdje dijeli umjetničke fotografije, trenutke i stvari koje voli.

Čitajte i: Skinula se s razlogom u sedmom desetljeću: I njezin bivši suprug izjavio je da će je voljeti do smrti

Iako je njezina polusestra Dakota Johnson, koju znamo iz filma 'Pedeset nijansi sive', krenula stopama svojih roditelja, Melanie Griffith i Dona Johnsona, Stella je odabrala manekenstvo. Prošle godine krasila je rujansku naslovnicu časopisa Glamour Spain. Rođena je u Španjolskoj, ima dvojno državljanstvo, govori engleski i španjolski te je jako vezana uz oca Antonija, ali se super slaže i s polusestrom.

Čitajte i: Bila je tu kad mu je bilo najteže: Nakon tragedije dogodila mu se ljubav na prvi pogled koja traje

image
Pierce Brosnan i sin Dylan Brosnan.
DDP USA/PROFIMEDIA

Nasljednik omiljenog agenta 007

Manekenskim stopama krenuo je i 24-godišnji Dylan Brosnan, sin glumca Piercea Brosnana i novinarke Keely Shaye Smith te sve više osvaja svijet mode. U njega je ušao 2015. godine postavši jedno od lica kampanje Saint Laurent za proljeće/ljeto 2015. Tom prilikom je rekao da ga je poznati dizajner uočio u Malibuu, a Dylanovo anđeosko lice, pjegice i prirodna kosa brzo su očarali najveće modne kuće.

image
Dylan Brosnan nosi reviju za muškarce Dolce & Gabbana proljeće 2018.
SPLASH/PROFIMEDIA

Dylan, koji je još bio student filma u Kaliforniji, godinu dana kasnije nosio je svoju prvu reviju za tu francusku modnu kuću na reviji za proljeće/ljeto 2016. inspiriranu kalifornijskom glazbenom scenom. No, Dylan se ne bavi samo manekenstvom - osnovao je bend Raspberry Blonde te snimio nekoliko kratkih filmova.

Čitajte i: Prava mala žena: Suri Cruise sve više nalikuje slavnom ocu kojeg ne viđa godinama

image
Suri Cruise ima tek 15 goidna, a već slaže modne kombinacije,
SPLASH/PROFIMEDIA

Kao beba stalno u medijima, sada je povučena

Suri Cruise, kći glumaca Toma Cruisea i Katie Holmes, definitivno više nije mala curica. Nekada je po New Yorku uvijek trčkarala uz majku, a sada u gradske avanture ide sama. Iako joj je samo 15 godina, već ima smisao za modu koju je očito naslijedila od svoje majke Katie.

U fokus je došla 2012. nakon što su se Tom i Katie razveli nakon šest godina braka. Tada još iznimno malena djevojčica zbog nesuglasica slavnog glumačkog para, kojima je kumovala Scijentološka crkva, nastavila je živjeti isključivo s majkom, a navodno od tada s ocem ima vrlo lošu, gotovo nikakvu komunikaciju.

image
Katie Holmes i Suri često zajedno šeću New Yorkom.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Rodila sam u 20-ima pa mi se čini kao da Suri i ja zajedno odrastamo. Uvijek sam je poticala da bude svoja, snažna i samouvjerena", rekla je Holmes.

Čitajte i: Nevjerojatno slične Reese Witherspoon i kćer Ava zablistale na crvenom tepihu

image
Reese i Ava Witherspoon jako su vezane.
PROFIMEDIA, BAUER GRIFFIN

Slika i preslika slavne mame

Ava Phillippe, kći glumaca Reese Witherspoona i Ryana Phillippea savršena je kombinacija svojih slavnih roditelja, no nema ambicije nastaviti obiteljsku zanatsku tradiciju. Okrenula se manekenstvu te je zablistala u lookbook-u modnog brenda Rodarte za jesen 2018. Osim toga, studira na Sveučilištu UC Berkeley.

Jako je vezana uz majku, a Reese je svake godine nastavljala simpatičnu tradiciju - na svaki rođendan napisala bi joj pismo, a posljednje je dobila na 18. rođendan. Sudeći po objavama na Instagramu, Ava se također voli baviti fotografijom, a radovi su joj i više nego impresivni.

Linker
16. travanj 2024 07:57