Jonathan Scott sa svojim bratom Drewom i njegovom suprugom Lindom
 Profimedia, SIPA USA
Ostvaren san

Raskošno vjenčanje u Italiji: Slavni TV blizanac svojoj je ljubavi rekao 'da' u kiltu, pred 300 uzvanika

Kao što su najavili, mladenci su održali glamurozno vjenčanje u Italiji, uz svoju omiljenu hranu, najdraže ljude i ples iznenađenja.

Obožavatelje emisije "Lovci na nekretnine" razveselit će vijest da je jedan od slavnih blizanaca, Drew Scott, na impresivnom vjenčanju oženio svoju dugogodišnju djevojku Lindu Phan.

40-godišnji Drew i 32-godišnja Linda jučer su rekli 'da' na vjenčanju na otvorenom u Italiji, a u tu romantičnu zemlju tom su prigodom avionom su stigli gosti s raznih krajeva svijeta.

9. svibnja Drew i Linda imali su momačku i djevojačku večer, koje su uključivale instrukcije iz kuhanja i kratku biciklističku turneju, a 11. svibnja dočekali su svoje goste na večeri na kojoj su se pripremala omiljena jela mladenaca s tjesteninom i sirom.

A post shared by @wedstagrams on

Mladoženja je svom kumu poklonio personalizirani poklon, a mladenka je najbliže prijateljice počastila pidžamama i svilenim maramama.

Veliko talijansko vjenčanje s 300 uzvanika održalo se 12. svibnja; za cvjetne aranžmane bio je zadužen poznati cvjećar Vincenzo Dascanio, a mladenci su na ceremoniji razmijenili prstenje s posvetama koje je izradila tvrtka Devil’s Workshop, piše People.

Par je imao tortu s više okusa pa su gosti mogli uživati u kriškama svadbenog kolača sa sirom, jagodama, vanilijom, lješnjakom, čokoladom i mrkvom.

Mladenka je nosila bijelu haljinu sa šarenim cvjetnim detaljima i prozirnim materijalom dizajnerice Claire Pettibone, dok je mladoženja na ceremoniji nosio kilt, poput svog kuma, a kasnije se presvukao u elegantni smoking.

A post shared by Drew Scott (@mrdrewscott) on

Kum poznatog tv lica bio je njegov brat, ali ne blizanac Johnatan već J.D., koji se nekoliko puta pojavljivao u emisiji 'Lovci na nekretnine'.

Par je goste iznenadio i pomno osmišljenim prvim plesom pri kojem su izvodili više plesnih stilova, a u koji su koreografirali Emma Slater i njezin suprug Sasha Farber. Emma je bila Drewova partnerica u showu 'Ples sa zvijezdama', a budući mladenci u njezinom su studiju tjednima vježbali pokrete.

A post shared by Emma Slater (@theemmaslater) on

Svi gosti dobili su dva luksuzna kofera te posuđe i rezač pizze iz Drewove linije za dom.

Od svojih gostiju Linda i Drew nisu tražili poklone, predložili su da umjesto tostera i vaza, novac ulože u humanitarnu organizaciju ME to WE.

Lokaciju medenog mjeseca odlučili su zadržati za sebe.

(L-R) Drew Scott and Linda Phan arrives at WE Day California 2018 held at The Forum in Inglewood, CA on Thursday, April 19, 2018., Image: 369079551, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA

Drew je 2016. godine, nakon šest godina sretne veze zaprosio Lindu Phan u restoranu 'Piano, Piano' i to na zaista poseban način. Sam je dizajnirao zaručnički prsten, a povodom zaruka u New Yorku je potajno snimio svoju verziju pjesme "Marry Me" grupe Train.

Linda Phan, Drew Scott
Woodson Invitational Gala, 1Oak Nightclub, Las Vegas, USA - 08 Jul 2017, Image: 341344817, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Osoblje u restoranu zamolio je da puste 'njegovu pjesmu' u vrijeme kada su konobari na stol donosili veliku tortu oslikanu prizorima iz njezine omiljene knjige Dr. Seussa "Oh, the Places You’ll Go", i malo izmijenjenim natpisom koji je glasio "Oh, the Places We’ll Go". Nakon što je Linda rekla da, slavlje se nastavilo dugo u noć, a paru su se potajno pridružili obitelj i prijatelji. Romantični Drew kasnije je izjavio da nikad nije upoznao ženu poput nje i da je znao da će ju oženiti od samog početka.

July 19, 2017; Los Angeles, CA, USA; Drew Scott and fiancee Linda Phan during the filming of \
Profimedia, SIPA USA

Linker
06. travanj 2024 11:58