Asim ide dalje

Rasplakala Larisu: Emotivna izvedba nije bila dovoljna da Lucija Lugomer ostane u showu

Iako je svojim nastupom oduševila žiri, čini se kako visoke ocjene nisu bile dovoljne da spase plus size modela od ispadanja iz plesnog showa.

Treća emisija druge sezone Plesa sa zvijezdama prošla je u duhu uspomena, ali i neočekivanih rezultata. Naime, kandidati su se prisjetili važnih osoba i trenutaka u svome životu, a plus size model Lucija Lugomer posvetila je ples svojoj pokojnoj majci. Pred kamerama je tako podijelila svoju traumu, odnosno gubitak majke koji je proživjela sa samo 11 godina. Priznala je kako svoju majku vidi i u sinčiću Leonu. Iako su je i prilikom plesnih priprema s partnerom Markom Šapinom obuzele emocije, one su se mogle osjetiti i za vrijeme nastupa.

image

Iako je Lucija i prošloga puta bila blizu eliminaciji, mnogi smatraju kako je nepravedno što je napustila show.

LUKA DUBROJA

Čitav je nastup bio obilježen njezinim odnosom s majkom, a iskrenost se osjećala u svakom njezinom pokretu. Svojim je valcerom uspjela rasplakati članicu žirija, Larisu Lipovac, a taknula je i najzahtjevnijeg člana žirija, Marka Cibocija.

"Ovako izgleda ples kad ga netko pleše sa srcem i od srca", komentirala je Larisa Lucijin nastup, a Franka Batelić je ganuto zagrlila kandidatkinju.

Čitajte i: ‘Najkritičniji‘ član žirija nam je otkrio više o svjetskoj karijeri, novim izazovima i visokim kriterijima

Žiri je ocijenio Lucijin i Markov ples s 27 bodova, što se doimalo dovoljno za ostanak u natjecanju, no publika je na koncu odlučila drugačije. Naime, nakon što je žiri od ispadanja spasio glazbenicu Albinu Grčić i njezinoga partnera Marija, publika je morala odlučiti hoće li show napustiti glumac Asim Ugljen ili Lucija, a čini se kako su mnogi glasali u korist duhovitoga glumca.

Iako je Lucija i prošloga puta bila blizu eliminacije, mnogi smatraju kako je nepravedno što je napustila show nakon odličnoga nastupa. "Nisu zaslužili ispasti.", "Bilo je puno gorih." i "Totalno nepošteno." samo su neki od komentara, koji su bili slični i nakon završetka prethodne emisije koju je morala napustiti Vlatka Pokos.

Linker
24. travanj 2024 06:46