Instagram
TATA I POL

Razdragani Ivan Rakitić o svojoj djevojčici: "Ne znam gdje su proletjele te četiri godine!"

Hrvatski reprezentativac jedan je od onih muškaraca koji od javnosti ne krije ljubav, nježnost i privrženost koju osjeća prema svojoj supruzi i djeci. U intervjuima, ali i na svom Instagram profilu, Ivan Rakitić jasno daje do znanja što mu je važnije od nogometa.

Sve djevojčice uživaju u druženju s tatama, pa tako i malena Althea. Još kad tata kupi sladoled, a imate i pogled na more – sreći djevojčice nema kraja. Primijetio je to i razdragani Ivan Rakitić, 29-godišnji hrvatski reprezentativac i vezni igrač Barcelone.

Na svom Instagram profilu, očito ganut trenutkom, podijelio je fotografiju i misli o tome koliko brzo prolazi vrijeme kad djeca odrastaju. Naime, njegova će Althea ubrzo napuniti 4 godine.

Ivan i supruga Raquel oženili su se u travnju 2013. godine, a samo dva mjeseca nakon vjenčanja u njihovu je obitelj stigla Althea.

Uz četverogodišnjakinju, mladi i sretni par ima i mlađu djevojčicu Adaru koja se rodila u svibnju 2016.

os amo princesitas mias..#lafamiliaunidajamasseravencida #diadefamilia #comidabuena #mejorcompañia @raquel_mauri

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Atraktivna Raquel od početka veze s Rakitićem smatrana je jednom od najzgodnijih žena nogometaša, a Ivan je na nju, baš kao i na svoje male cure, očito itekako ponosan.

Contigo todo es mejor @raquel_mauri @clubdeldeportista

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Linker
17. travanj 2024 08:11